Найактивнішими виявились мешканці Вікнянської ОТГ, найнижча явка у Новоселицькій ОТГ

Найактивнішими виявились мешканці Вікнянської ОТГ, найнижча явка у Новоселицькій ОТГ

24.12.2017, 21:52

Стала відома явка виборців у чотирьох ОТГ. Найвища явка виборців зафіксована у  Вікнянській ОТГ тут проголосувало 53,6%, у Юрківецькій ОТГ проголосувало 51,5% виборців, у Кострижівській громаді - 49,4%. Найнижча явка зафіксована у Новоселицькій ОТГ – 41,5%. В цій громаді найактивніше голосували виборці з сіл Рингач та Шишківці – по 59%, в Строїнцях понад 53%, в Новоселиці на дільниці прийшло близько 40% виборців, в Маршинцях – 38%.

На графіку наведено явку виборців у ОТГ Чернівецької області на виборах, які відбувались у 2017 році (зеленим коліром  виділено громади у яких вибори відбувались у квітні, жовтим – у жовтні, синім – у грудні).

Прес-служба обласного КВУ

За даними ТВК, явка на виборах в ОТГ Чернівецької області склала 52,5%

 О 20:00 завершився процес голосування в Новоселицькій, Кострижівській, Вікнянській та Юрковецькій ОТГ. За даними ТВК, явка виборців по всіх чотирьох громадах склала 52,5%.

 Найбільша явка виборців у Вікнянській ОТГ, там за даними ТВК, проголосувало 54% виборців, тоді коли найменша явка у Новоселицькій ОТГ, в якій на вибори прийшло 41,55% виборців.  В Кострижівській ОТГ явка – 49,4%, а в Юрковецькій – 51%.

 За коментарями звертайтеся:

Тарас Прокоп, координатор громадського спостереження за виборами у Чернівецькій області

1