Спроба повалення конституційного ладу в Києві і реванш регіоналів у Чернівецькій міській раді – ланки одного ланцюга, - Бурбак

Спроба повалення конституційного ладу в Києві і реванш регіоналів у Чернівецькій міській раді – ланки одного ланцюга, - Бурбак

30.03.2018, 15:03

Гостем програми «Пряма відповідь»  на телеканалі «Чернівці» 29 березня 2018 року був народний депутат України Максим Бурбак, пише buknews.com.ua

- Реванш регіоналів, який відбувся у Чернівецькій міській раді - це не так просто, як здається на перший погляд, - переконаний Максим Бурбак. -  Часто говорять: нічого страшного, у нас тут минеться, це у них там у Києві проблема. Ні, шановні! Це відбувається по всій країні! І наш обов’язок, тих хто був на Майдані, хто зупиняв агресію Росії в 2014 році, це зупинити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак поцікавився, чий підпис стоїть під бюджетом області Мунтяна чи Фищука і чию бездіяльність критикує Пуршага?

Народний депутат України Максим Бурбак висловив переконання, що Надія Савченко – це кремлівська консерва, яку відкрили для того, щоб збурити ситуацію в Україні. І роблять це конкретні політичні сили, як в Києві, так і на місцях. Це п’ята колона, яка працює всередині країни проти України. Саме тому за постанову про невизнання виборів президента Росії  в Криму проголосувала не конституційна, а кваліфікована більшість народних обранців. Частина з них відверто підтримують агресора.

 Сценарій з вибухами у Верховній Раді, обстрілом центру Києва, який правоохоронцям, на щастя, вдалося  зірвати, міг обернутися численними жертвами.

-        Громадяни радіють, коли чують, що мали загинути народні депутати. Хоча ще невідомо, чи на зміну їм прийдуть кращі. Але у разі вибуху постраждали би не тільки парламентарі. Могли постраждати звичайні громадяни, в тому числі діти, яких приводять на екскурсії до парламенту, - розповів Максим Бурбак.      

1