Справу екс-судді з Чернівців, яку підозрюють в хабарі 15 тисяч доларів, розглядатимуть у Снятині

Справу екс-судді з Чернівців, яку підозрюють в хабарі 15 тисяч доларів, розглядатимуть у Снятині

20.07.2016, 17:45

Справу колишньої судді Апеляційного суду Чернівецької області Любові Перепелюк, яку підозрюють у вимаганні хабара розміром 15 тисяч гривень, розглядатимуть сьогодні у Снятинському районному суді Івано-Франківської області.

 Про це у мережі Facebook повідомляє рух "Чесно".

 "О 13.15 Снятинський райсуд Івано-Франківської області розглядатиме кримінальну справу екс-судді Апеляційного суду Чернівецької області Любові Перепелюк", - йдеться у повідомленні.

 "Ми закликаємо активістів та жителів Снятина й околиць відвідати це засідання і не допустити уникнення відповідальності спійманої на хабарництві судді", - повідомляє рух.

 Нагадаємо, Любов Перепелюк підозрюється у вимаганні хабара у розмірі 15 тисяч доларів від свого колеги - судді районного суду.

 Вища кваліфікаційна комісія суддів України кілька разів відкладала розгляд питання щодо відсторонення від посади судді апеляційного суду Чернівецької області Перепелюк Любові Матвіївни.

 У жовтні 2015 року Перепелюк таки відсторонили від виконання посадових обов’язків.

 У січні 2016 року з’ясувалося, що Любов Перепелюк продовжує працювати, судити, отримувати зарплатню в Апеляційному суді Чернівецької області.

1