Справа Білика: у Чернівцях до суду знову не з'явилися ключові свідки

Справа Білика: у Чернівцях до суду знову не з'явилися ключові свідки

27.01.2021, 21:32
26 січня, в Першотравневому районному суді м. Чернівці в судовому засіданні у справі щодо підкупу виборців було допитано одного із свідків, головні свідки укотре не прийшли до зали суду. Суд оголосив перерву до подальшого виклику свідків,  пише 0372.ua.
 
На початку судового засідання було допитано одного із свідків (голову Дільничної виборчої комісії №730506 на Місцевих виборах 2015 року), які заявлені в кримінальному провадженні стороною обвинувачення. Про це повідомляє громадянська мережа ОПОРА Чернівців у соцмережі.
 
Зазначається, що загалом у вказаній справі вже було допитано 7 свідків (поміж них, одного ключового).
 
Однак, вкотре не прибули заявлені стороною обвинувачення у даній справі ключові свідки, які раніше вже були засуджені за організацію підкупу виборців на користь кандидата в депутати до Чернівецької міської ради від партії "Рідне місто" - Ростислава Білика.
 
Також, прокурор подав до суду клопотання про виклик в судове засідання інших свідків, шляхом надіслання їм судових повісток.
 
Суд на місці ухвалив: задовольнити клопотання прокурора, оголосити у справі перерву для подальшого виклику свідків. Наступне судове засідання у справі Білика відбудеться 01.02.2021р.
1