Спотикатись, вставати – і знаходити:  патріот України з Глибокої, журналіст Петро Митранюк - ювіляр!

Спотикатись, вставати – і знаходити: патріот України з Глибокої, журналіст Петро Митранюк - ювіляр!

05.07.2018, 23:07

Слово про колегу

Іти і знайти себе, спотикатись і вставати, на творчому шляху вельми непросто. І далеко не кожному то є під силу. Власне, глибочанину Петру Митранюку відомо це не з книжок і кінофільмів, бо й сам пройшов ту «довгу дорогу в дюнах», граючи на весільних барабанах, малюючи і пишучи у художніх майстернях, фотографуючи для редакцій засобів масової інформації, передусім «Нового дня».

Успіхи і невдачі чергувались у житті нерідко, але добре те, що вони не вибивали Петра Федоровича з колії, радше спонукали до нових пошуків та знахідок. Тож саме це і відчувається нині в його роботі над продукуванням інтернет-сайту «Глибока – info».

Багатотемні оперативні як текстові, так і відео- та фотоматеріали Петра Митранюка приваблюють користувачів сайту. Причому не лише Глибоччини, а й за її межами.

Звісно, не завжди відгуки на подані інформації однозначно схвальні, але тим і цікаві, що не залишаються поза увагою, змушують до висловлювання думок тих, хто заходить на сайт, дають автору підгрунтя для висновків і вдосконалення творчих пошуків.

Нехай же плідною буде подальша журналістська діяльність члена НСЖУ, патріота України Петра Митранюка, а ще щастя і здоров’я тобі, колего, бажаємо з нагоди 55-річчя від дня народження, що святкуватимеш 6 липня.

Василь ГЕЙНІШ. 

1