Спорудження будинку культури у Сокирянах - один із пріоритетних об’єктів для соціальної сфери Буковини, - Чернівецька ОДА

Спорудження будинку культури у Сокирянах - один із пріоритетних об’єктів для соціальної сфери Буковини, - Чернівецька ОДА

10.05.2017, 20:54
Спорудження установи є одним із пріоритетних об’єктів соціальної сфери для Буковини

Представники управління капітального будівництва Чернівецької ОДА, районної влади, проектної організації МПП «Вітас» та будівельної фірми ТОВ «Будмонтажсервіс-1» ознайомилися з ходом будівельних робіт на об’єкті «Будівництво районного будинку культури з залом на 500 місць в м. Сокиряни Чернівецької області», оглянули збудовані приміщення та проінспектували якість виконаних будівельних робіт.

Заступник начальника управління капітального будівництва ОДА Юрій Штефуник зазначив, що спорудження будинку культури є одним із пріоритетних об’єктів соціальної сфери для Буковини, будівництво якого розпочалось ще у 1988 році.

На об’єкті виконано роботи з влаштування покрівлі та вентильованих фасадних систем, облицьованої композитними панелями з утепленням з мінвати, мурування внутрішніх стін та перегородок, підсилення фундаментів, колон та балок, частково виконані роботи по внутрішньому оздобленню стін та перегородок, влаштовані всі зовнішні двері та вікна з металопласту. Також виконано роботи по прокладанню зовнішніх та внутрішніх мереж водопроводу, каналізації.

Підрядній організації ТОВ «Будмонтажсервіс-1» дано доручення завершити благоустрій території закладу, який межує із пам’ятником загиблим воїнам у Другій світовій війні, виконати роботи по антисейсмічних заходах, перенести існуючий міський водопровід та здійснити коригування проектно-кошторисної документації. Про це повідомляють у прес-службі Чернівецької ОДА.

1