Співробітники УСБУ провели благодійний турнір з міні-футболу серед команд правоохоронних органів та команди учасників АТО

Співробітники УСБУ провели благодійний турнір з міні-футболу серед команд правоохоронних органів та команди учасників АТО

23.03.2016, 00:45

22 березня у Чернівцях відбувся традиційний благодійний турнір з міні-футболу серед команд правоохоронних органів області, присвячений 24-й річниці Служби безпеки України.

Про це BukNews повідомили у прес-службі УСБУ в Чернівецькій області.

У змаганнях взяли участь команди УСБУ, ГУ Національної поліції в Чернівецькій області, обласної прокуратури, а також вперше долучилася команда учасників АТО. У фіналі запеклої спортивної боротьби зустрілися команди СБУ та Нацполіції. Рахунок по завершенню основного часу був 3:3, тому остаточний результат поєдинку мала вирішити серія пенальті. Гра завершилася на користь команди Національної поліції. Таким чином друге місце посіла команда УСБУ, а на третьому опинилася команда обласної прокуратури.

«Ми започаткували таку традицію благодійних турнірів для того, щоб, у першу чергу, вшанувати і, по-можливості, допомогти учасникам АТО, а також покращити взаємодію і співпрацю між правоохоронними органами краю не лише у професійній діяльності, а і на спортивному майданчику», - зазначив начальник Управління СБ України в Чернівецькій області Руслан Сторожук.

Кошти, зібрані під час благодійного турніру, передали команді учасників АТО.

1