'Соціалісти' екс-регіонала і колишнього міністра закордонних справ часів Януковича Леонід Кожара пікетували Чернівецьку ОДА

"Соціалісти" екс-регіонала і колишнього міністра закордонних справ часів Януковича Леонід Кожара пікетували Чернівецьку ОДА

20.12.2016, 18:42

У Чернівцях біля приміщення обласної ради і облдержадміністрації відбувся мітинг партії під назвою "Соціалісти", пише molbuk.ua. 

На першому фланзі стоять пенсіонери з плакатами, а за ними - хлопці в балаклавах, інформує журналіст Інформаційного агентства АСС.

Група людей пенсійного віку тримали прапори своєї партії та гасла "Замість підвищення тарифів – податки на надприбутки""Що для уряду "рівень життя", для українців – голодна смерть""Зупинити пенсійні експерименти над людьми".

Люди кажуть, сьогодні такі акції проходять по всій країні: "Маленька краплина камінь точить" - запевняють мітингарі.

Аналогічні пікети "Соціалісти" провели днями і в деяких інших містах України.

Партія "Соціалісти" створена нещодавно – у 2015 році. головою партії є екс-регіонал і колишній міністр закордонних справ часів Януковича Леонід Кожара.

Джерело: molbuk.ua та http://acc.cv.ua/

Нагадаємо, в далекому инулому троянда була емблемою партії СДПУ(О) Віктора Медведчука. На прапорах соціалістів Кожари теж є троянда. 

У Чернівцях соціалісти влаштували мітинг проти високих тарифів (ФОТО)

 У Чернівцях соціалісти влаштували мітинг проти високих тарифів (ФОТО)

 У Чернівцях соціалісти влаштували мітинг проти високих тарифів (ФОТО)

1