'Соромно за Чернівці. Дозволили Папієву шабаш влаштувати?': екс-регіонал 'піарився' біля радянського танку (фото)

"Соромно за Чернівці. Дозволили Папієву шабаш влаштувати?": екс-регіонал "піарився" біля радянського танку (фото)

05.05.2017, 23:59

У Чернівцях поблизу пам’ятника танку, який знаходиться на вулиці Гагаріна, сьогодні помітили у супроводі дідусів і бабусь у військовій формі з орденами народного депутата "Опозиційного блоку", екс-голову Чернівецької ОДА Михайла Папієва.

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на спільноту Вірна Україна. 

"Соромно за Чернівці. Дозволили Папієву шабаш влаштувати? А чого? катюшу співає зачотно)))", - йдеться у дописі. 



У коментарях в соцмережі переважно висловлюють обурення через візит екс-регіонала до Чернівців. 

Ольга Кобевко Якщо дивитись, то там лиш один ветеран, що по віку підходить, а всі інші років 60-65-ти.

Ivan Young Шабаш? Та ні це не шабаш, це глумління і танці на кістках наших хлопців що 4 рік віддають життя за Україну!

Алла Мустеца Іван Молодий Я для них вибираю домовину. Вони всі мають лежати в землі. Але вони вільно пересуваються Че. Чого так? Бо у нас місто толерантне. Активісти вийшли закидати Папієва яйцями в 15 році, то журналісти накатали заяву в перешкоджанні відвідувати вільно ефіри жопоблоківцям. Треба це все валити. Але чомусь у нас думки розбігаються. Багато таких що проти. Все треба душити в зародку. І в цьому мають брати всі участь від активістів до мера. І ще цікаво - у нашого новопредставленого Соболєва немає запитань до Папієва? Він отако без страху може з'являтися в нашому місті? Нема що чекати на них. Треба самим все робити. Та так щоб замироточили їхні фейси.

Водночас, на офіційному сайті "Опозиційного блоку" повідомляється, що сьогодні Папієв у Чернівцях відкривав відновлений пам’ятник танку Нікітіна, який "напередодні 9 травня був відновлений силами активістів і членів партії". За інформацією сайту, він покладав квіти до пам’ятника разом з ветеранами.

Нардепа

Нардепа

1


КОМЕНТАРІ (8)

Да , стыдно и хочу плакать от того что около 1000000 украинцев погибло во Второй Мировой войне . Сотни тысяч героев ..и вот так почтить память . Втихую чтоб никто не видел , не почуствовал , не сопереживал. Грех наш , стыдно , выть хочется . что с вами людииии!!!???

avatar

Сатана

06 травня 2017 08:12

Папієв конечно жлоб і нігодяй, но називати "шабашем" , що до подвигу Українського народу у Великій Вітчізняній війні це просто паскудство. 

avatar

Чернівчанин

06 травня 2017 08:35

У Другій світовій війні Україні випала героїчна і разом з тим трагічна роль.  8-го травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення, а 9-го травня День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, встановлені  Законом України “Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років”.

Друга світова війна (1939–1945) стала найбільшим збройним конфліктом на планеті і одночасно найтяжчою трагедією в історії людства. У ній уперше і востаннє було застосовано ядерну зброю, здійснено найтяжчі військові злочини та злочини проти людяності. Унаслідок бойових дій, репресій проти військовополонених і мирних громадян, а також голоду, хвороб та виснаження загинуло від 70 до 80 млн осіб, дві третини з яких – цивільні.

            Для України Друга світова війна – національна трагедія, під час якої українці, позбавлені власної державності, змушені були воювати за чужі інтереси: одні українці часом мусили стріляти в інших українців. Війна для України почалася 1 вересня 1939 р. із нападу нацистської Німеччини (Третього Рейху) на Польщу. Цього дня німецька військова авіація бомбардувала Львів та інші міста.

Від 17 вересня учасником Другої світової війни на боці Німеччини на чолі з Адольфом Гітлером став Радянський Союз на чолі з Йосипом Сталіним. Упродовж 21 місяця цієї війни ( з вересня 1939 року) Радянський Союз  та Третій Рейх спочатку виступали як союзники, а від 22 червня 1941 року вступили у військовий конфлікт між собою, що увійшов в історію як німецько-радянська війна або, в радянській і російській історіографії, Велика Вітчизняна війна 1941–1945 років. Цей німецько-радянський конфлікт не тотожний поняттю Другої світової війни, а є тільки одним з найважливіших епізодів Другої світової.  

З Україною воювали дві тоталітарні системи – нацистська Німеччина і Радянський Союз, що однаково не рахувалися з ціною людського життя.

            Серед величезних втрат Українського народу в Другій світовій війні найтяжчими були людські. Війна й окупація території України призвели до різкого, катастрофічного зменшення кількості населення. Сукупні людські втрати українців і громадян інших національностей в Україні упродовж 1939–1945 років оцінюються від 8 до 10 млн осіб.

            За твердженнями науковців, було зруйновано майже 700 українських міст і 28 тисяч сіл, спалено близько 320 тисяч господарств. Україна в результаті Другої світової війни зазнала матеріальних втрат у розмірі понад  285 млн тогочасних рублів.

У травні 1945 року країни антигітлерівської коаліції – Радянський Союз, США, Велика Британія, Франція, які об’єдналися для боротьби з нацизмом, остаточно розгромили війська Німеччини та її союзників у Європі. Але для остаточного завершення Другої світової війни потрібно було ще розгромити Японію, яка була союзником Німеччини на Сході. Завершення Другої світової війни також пов’язане із Україною. 2 вересня 1945 р. генерал Кузьма Дерев’янко від імені Радянського Союзу приймав беззастережну капітуляцію Японії. Ці події історики вважають фактичним завершенням Другої світової війни.

Традиція відзначення в Україні Дня пам’яті та примирення лише зароджується. Понад два десятки років після відновлення незалежності України дата 9 травня святкувалась як “День Перемоги” за типово радянськими зразками. Україна обрала європейський шлях розвитку, що передбачає і прийняття європейських моральних і культурних цінностей, у тому числі у вшануванні пам’яті про жертв воєн і конфліктів. Європейський підхід – це передусім вшанування пам’яті усіх жертв війни для недопущення подібних трагедій у майбутньому.

8-9 травня в Україні відбувається покладання квітів, вінків до пам’ятників та меморіалів, присвячених увічненню перемоги над нацизмом та вшануванню пам’яті жертв Другої світової війни. Впродовж 08 – 09 травня 2017 року на Буковині відбудеться низка заходів з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Так, 08 травня о 10.30 на вулиці Руській відбудеться урочисте покладання квітів до пам’ятника воякам Буковинського куреня та мітинг за участю керівників області та міста, активістів громадських організацій; о 12.30 на Центральному кладовищі Чернівців буде відслужено панахиду та організовано покладання лампадок та квітів до могил загиблих в АТО, Героїв Небесної Сотні.

 

9 травня о 09.30 на Соборній площі відбудеться урочисте покладання вінків та квітів до пам’ятника Перемоги; о 10.30 відбудуться покладання вінків та квітів до пам’ятників, меморіалів воїнам-визволителям та мітинги в Першотравневому, Шевченківському та Садгірському районах міста Чернівців.

avatar

Війна

06 травня 2017 08:37

якась маячня на кшалт газ . Правда . Я вам за горе народу , за горе в кожной семьи ... за це треба кричать на кожному переулку,за тих хлопцив яки пишки дийшли до Берлину , за той млн який похований не зна де . За тих покаличених , хворих... не байдужих до болю. А Ви мени передовицу ... ,йой.прямо як з пленуму Ц К . Не стидно . Хоча нарази гимно у почети!!!!

avatar

Сатана

06 травня 2017 14:32

Толлько на двух дебильных сайтах в Черновцах такое отношение ко Дню Победы.Мы будем это помнить!

avatar

Патриот Украины

06 травня 2017 16:01

     На двух фотографиях (в профиль и в фас) запечатлён бандит с залысиной надо лбом в голубом галстуке ПАВЕЛ ДМИТРИЙ ДМИТРИЕВИЧ (сегодня - депутат облсовета, первый по списку от партии "оппозиционной блок" из одноимённой фракции). Он даже переплюнул своего шефа М. Папиева по количеству злодеяний -- В ОТНОШЕНИИ Д. ПАВЕЛА ОТКРЫТО 16 (!) УГОЛОВНЫХ ПРОИЗВОДСТВ. ДО СИХ ПОР ПРОХОДИТ ДОСУДЕБНОЕ РАССЛЕДОВАНИЕ.

    6 лет назад в результате моего журналисткого расследования, я вскрыл коррупционную схему, в которой именно Павел (начальник управления инфрастуктуры и туризма) под прикрытием Папиева и Е. Крищенко (заместитель Папиева - начальник ФУ ОДА) вместе с ОБЛЭНЕРГО ежемесячно обкрадывали буковинцев на миллионы гривен!!!

     До выборов в облсовет Павел Д. Д. цинично выдавал себя патриотом Украины и при этом обливал грязью настоящих патриотов, включая меня. Угрожал физической расправой, организовывал нападение на них. Именно благодаря, НАВОРОВАННЫМ ИМ МИЛЛИОНАМ ГРИВЕН, коррупционным и продажным правоохранительным органам ПАВЕЛ ДО СИХ ПОР НА СВОБОДЕ! 

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

 

095-474-37-54    [email protected]

avatar

Правозащитник

06 травня 2017 17:23

гена а скоко уголовных дел у пуршаги мунтяна и бурбака???

avatar

Геков

06 травня 2017 18:48

вы имеете ввиду проспанный крым,газ, эл, долго 27 и пенсия 30$,паркан Яйценюка и войну !!!!!????

avatar

АЛА Ольга Иван

06 травня 2017 18:55