Сокирянський район може очолити син заступника Генерального прокурора України

Сокирянський район може очолити син заступника Генерального прокурора України

12.04.2014, 16:25

У Сокирянах провели збори: громада обрала кандидата на посаду голови РДА. Відповідну резолюція направили до голови Чернівецької ОДА Романа Ванзуряка. Про це повідомляє vidido.ua.

10 квітня при Сокирянській РДА в районному будинку народної творчості та дозвілля відбулися збори представників трудових колективів та громадськості Сокирянщини. Учасники сходин обговорили політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні та районі. Окрім цього, розглянули кандидатуру на посаду голови районної державної адміністрації.

Як повідомили у прес-службі Сокирянської райради, на збори прийшло близько 500 жителів району.

Першим наважився взяти слово голова районної спілки воїнів інтернаціоналістів, активіст Майдану, комендант Українського дому Якушевський Олексій.  Про це повідомляє bukpravda.cv.ua.

Продовжуючи ветерана-афганця, молодий спеціаліст-садівник, депутат районної ради Ярослав Федоришин надав пропозицію запропонувати громадськістю району керівництву області та держави призначити головою Сокирянської РДА молоду незаангажовану людину з баченням стратегії розвитку, з активною позицією у відстоюванні інтересів громади, а саме Богдана Миколайовича Банчука. У підтримку перспективного михалківчанина висловились його вчителька Світлана Мазур та директор Романковецької гімназії Валерій Степаненко.

Свою позицію висловив місцевий підприємець, активіст партії «Удар» Ігор Гангал.

Збори більшістю голосів підтримали кандидатуру Богдана Банчука (заступника голови РДА) для призначення на посаду голови районної державної адміністрації (утрималося всього дві особи) та затвердили резолюцію, в якій звернулися зі своїми пропозиціями до голови Чернівецької обласної державної адміністрації Романа Ванзуряка.

Звертаючись до присутніх, Богдан Банчук подякував за довіру та сказав, що намагатиметься зробити все, аби її виправдати.

Богдан Банчук - син заступника генпрокурора України Миколи Банчука. 

Окрім того, люди висловили стурбованість тим, що на даний час припинені роботи з будівництва районного будинку культури, які здійснюються за рахунок коштів ПАТ «Укргідроенерго».

Щодо припинення робіт з будівництва районного будинку культури, то про це вчора висловився міністр інфраструктури України Максим Бурбак. Наразі фінансування цих робіт припинено. 

Ще не будучи міністром, а тільки народним депутатом, Максим Бурбак неодноразово публічно  заявляв, що на цій добудові у Сокирянах просто банально "розпилюються" державні кошти. Тому що ПАТ «Укргідроенерго» так само державна компанія. 

Інформацію щодо такого стану справ на об'єктах капітального будівництва непрямо озвучував також голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк. 

За словами Романа Ванзуряка, в області присутня велика кредиторська заборгованість у розмілі 145 млн грн підтверджена на рівні актів виконаних робіт. Один з найбільших об'єктів - перинатальний центр, але є й інші... 

- Багато почали будувати. щоб відмити кошти, - сказав Роман Ванзуряк, - зараз це лягло як заборгованість і обтяжує бюджет. Наразі відбувається в межах 400 перевірок капітальних видатків. 

БАНЧУК БОГДАН МИКОЛАЙОВИЧ

заступник голови Сокирянської районної державної адміністрації

Число, місяць і рік народження – 28 листопада 1986 року

Місце народження – м.Калуш Івано–Франківської області

Освіта – повна вища, 2010р., Київський національний університет імені Тараса Шевченка, юрист–міжнародник, перекладач з французької мови

Депутат ради – не обирався

Т р у д о в а д і я л ь н і с т ь:

09.2004 – 06.2010 студент Київського національного університету імені Тараса Шевченка, м.Київ;

2005 – 2006 проходження строкової служби, м.Житомир

2007 – 2009 військовий інститут КНУ ім.Т. Шевченка, м.Київ;

11.2010– 10.2011 аташе відділу співробітництва у політичній, безпековій та оборонній галузях Департаменту Європейського Союзу Міністерства закордонних справ України, м.Київ;

11.2011 – 04.2012 аташе відділу політичного аналізу Політичного департаменту Міністерства закордонних справ України, м.Київ;

04.2012– 01.2013 головний спеціаліст відділу комунікацій з євроінтеграційних питань Департаменту європейської інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України, м.Київ;

01.2013 – 01.2014 головний спеціаліст сектору інституційного забезпечення співробітництва з ЄС відділу з питань євроінтеграційної політики Департаменту з питань асоціації та інтеграції в ЄС Секретаріату Кабінету Міністрів України, м.Київ.

01.2014 заступник голови Сокирянської районної державної адміністрації м.Сокиряни Чернівецької області

1


КОМЕНТАРІ (6)

який Гапчук , Люди добрі! Це ж козаківське кодло! Михалково - село прокурорів. Це те саме розкрадання придністровських земель, це той же Бужак, ті ж РИГИ, далі Козак буде правити миром. Невже новоспечений голова ОДА такий продажний?Ви подивіться хто його кандидатуру подавав ті ж друзі Козака.Їх привезли на шкільних автобусах найближчі люди Васі. А опікається цим всім ще мадам Люба Степаненко з РДА головний керманич виборів. Через її руки пройшли всі грошики за Атемку. Вона "добросовісно"виконувала всі накази Козака. А сьогодні чекає, шо новому голові буде підстилатися і вчити ума-разуму.Не допустити таких до влади, банду ГЕТЬ!

avatar

Сергій

12 квітня 2014 14:42

avatar

12 квітня 2014 18:02

чорней почему кометные не печатаете?

avatar

Иван

12 квітня 2014 18:29

avatar

БЕСАРАБ

12 квітня 2014 21:45

БАНДА ОТАМАНА ЗЛОДІЯ І ДИКТАТОРА КОЗАКА РОМАНКІВСЬКОГО ЗІГНАЛИ З УСІХ БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВ ПЕРЕЛЯКАНИХ ЛЮДЕЙ, РІШИЛА І ПОСТАНОВИЛА ОБРАТИ ЩЕ ОДНОГО ЧИНОВНИКА ДИТИНКУ ЯКА НАВІТЬ НЕ ЗНАЄ ЗВІДКИ ДІТИ БЕРУТЬСЯ.ДОСИТЬ!!! ВЖЕ ОБРАЛИ ОДНОГО АРТЕМЧИКА ВОДИЛИ ЯК ТЕЛЯТКО ПО БАЗАРІ!!!ТЕПЕР ЩЕ ОДНОГО ВОДИТИМЕ?ІДІТЬ ГЕТЬ!!!

avatar

БЕСАРАБ

12 квітня 2014 22:00

Потрібно обирати по партійній принадлежності, в кабінеті.щоб обовязково стояв прапор,портрет,а за столом сидів бездарний  хмирь.Який раніше голосно кричав Слава Україні!От тоді ми догоним і перегоним Европу.А коренного земляка який може вирішити багато важливих територіальних питань нам непотрібно обирати.

avatar

Іван

22 квітня 2014 08:27