Сокирянський Козак запропонував Бурбаку 'джентльменську угоду'

Сокирянський Козак запропонував Бурбаку "джентльменську угоду"

01.02.2017, 18:45

Чергове загострення політичного протистояння сталося у бессарабській частині Чернівецької області. Голова Сокирянської районної ради Василь Козак відкрито звинуватив народного депутата України Максима Бурбака у використанні свого статусу для нанесення шкоди Сокирянському району.

Про це повідомляє "Північо-бесарабський інформаційний портал".

На позачерговій сесії Сокирянської районної ради, під час якої емоційно розглядалось питання забезпечення прав населення району на гарантований своєчасний доступ до послуг вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги належної якості, голова районної ради Василь Козак відкрито звинуватив народного депутата України Максима Бурбака у використанні свого статусу для нанесення шкоди Сокирянському району і запропонував йому "джентльменську угоду" – Василь Козак пообіцяв скласти повноваження голови райради, натомість Максим Юрійович має пролобіювати створення госпітального округу саме з центром у місті Сокиряни.

Нагадаємо, на Сокирянщині невдоволені проектом створення в області госпітальних округів, відповідно до якого Сокиряни планується приєднати до Східного госпітального округу з центром в місті Хотин.

На фото: кадр з фільму "Джентльмени удачі"

1


КОМЕНТАРІ (1)

це Козак на фото?

avatar

мак

01 лютого 2017 17:08