Сокирянська громада майже два роки не може завершити об’єднання, бо людям погрожує районне керівництво

Сокирянська громада майже два роки не може завершити об’єднання, бо людям погрожує районне керівництво

01.10.2017, 22:44

Сокирянська громада 2 роки не може завершити об’єднання із сусідніми селами. 

Про це повідомляє телеканал ТВА

Тримаються в кріслах, аби завадити реформі. Сокирянська громада вже майже два роки не може завершити об’єднання із сусідніми селами через те, що людям погрожує районне керівництво. 

За словами мера Сокирян, через страх залишитись без роботи селяни не дають підтвердження на приєднання, а відтак шкодять самі собі. Бо продовжують їздити розбитими дорогами та не мають грошей на ремонт шкіл. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рішення про доєднання до Сокирянської міської ОТГ 13 сіл депутати ухвалили в обхід усіх процедур, - експерти

1


КОМЕНТАРІ (2)

ти Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. а у сокирянах ями залатав?? Хто проти якщо всі були на сесії облради  крім тебе Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. і бурбака всі за сокирянську громаду але без Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Ян

02 жовтня 2017 11:27

Ян ти Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. безграмотне створіння. Голосуванням за приєднання десятка навколишніх сіл до Сокирянської ОТГ, позбавила Сокиряни фінансування на наступний рік. Сам не гам і іншому не дам.

 

avatar

!!!

03 жовтня 2017 11:53