Сьогодні в Чернівцях проходять перші Всеукраїнські змагання з арм-спорту серед управлінь патрульної поліції

Сьогодні в Чернівцях проходять перші Всеукраїнські змагання з арм-спорту серед управлінь патрульної поліції

29.01.2017, 13:09

Лідер парламентської фракції "Народного фронту", народнй депутат України Максим Бурбак взяв участь у відкритті  перших Всеукраїнських змагань з арм-спорту серед управлінь патрульної поліції, які проходять у Чернівцях. 

- Понад 100 учасників з усіх областей нашої держави. Дуже багато знайомих облич! Привітав поліцейських на гостинній Буковині та передав вітання від команди Народного Фронту та Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. 

Ці змагання будуть щорічними. Я запропонував, щоб традиційно вони проходили в Чернівцях. Міський голова Олексій Каспрук підтримав. Отож, тепер зможемо щороку бачити найкращих в Україні силачів-поліцейських в Чернівцях))) - написав Максим Бурбак на своїй сторінці у ФБ. 

ДОВІДКОВО

Чернівці приймають  120 патрульних із 28 міст, де працює патрульна поліція. Турнір розпочався о 10 годині в приміщенні фізкультурно-оздоровчого комплексу «Олімпія». Патрульні змагаються  у чотирьох вагових категоріях: до 70-ти кг, до 80 кг, до 90 кг та 90 кг і більше. Такий турнір проводиться вперше за ініціативи чернівецької патрульної поліції. Як пише ТРК "Буковина", перед початком змагань полісменам влаштували екскурсію столицею Буковини. Вони прогулялися вулицею Ольги Кобилянської, а також оглянули ЧНУ ім. Ю. Федьковича.

1