Сьогодні у Чернівцях - прем’єра фільму про події від Євромадайну до війни на Сході

Сьогодні у Чернівцях - прем’єра фільму про події від Євромадайну до війни на Сході

06.12.2014, 13:34

Прем’єрний показ фільму "Сильніше, ніж зброя" відбудеться у Чернівцях сьогодні, 6 грудня, у кінопалаці "Чернівці". Глядачами першого безкоштовного благодійного сеансу стануть активісти Майдану та волонтери міста. Для широкого загалу фільм буде у прокаті кінопалацу “Чернівці” з 7 по 10 грудня.

Глядачі побачать перший повнометражний документальний фільм #BABYLON'13. "Це наша з вами історія, яка обпалює серця, згадуючи події та людей, які з часів Євромайдану до війни на Сході будують нову Україну, - зауважую творці фільму. - Стрічка показує еволюцію українських реалій від стихійної спроби захоплення Адміністрації Президента 1-го грудня до кривавих боїв у руїнах донецького аеропорту".

Трейлер до фільму https://www.youtube.com/watch?v=TNr10bXtX4M

Початок показу - о 18.00. Спеціальні гості прем’єрного показу - активні учасники #BABYLON'13 Костянтин Кляцкін, Іван Банніков та Дмитро Сухолиткий-Собчук.

Довідка
Коли люди на Майдані почали встановлення наметів і побудову барикад, десять українських кінематографістів створили творче об’єднання #BABYLON’13,  яке стало кінематографом громадянського протесту на Майдані. В результаті створили понад 170 фільмів і задокументували більше 1000 годин вражаючих подій минулого року. Ця робота привернула увагу значної аудиторії.

1