Сьогодні три роки з дня обрання  Кабінету міністрів України Арсенія Яценюка: 33 досягнення

Сьогодні три роки з дня обрання Кабінету міністрів України Арсенія Яценюка: 33 досягнення

27.02.2017, 20:45

Сьогодні виповнюється три роки з дня обрання першого після Революції гідності Кабінету міністрів України. Склад уряду був затверджений на Майдані. На посаду Прем’єр-міністра Верховна Рада України рекордною кількістю у 371 голос призначила Арсеній Яценюк.

Як змінилась країна за два роки діяльності Уряду на чолі з Арсенієм Яценюком - мовою цифр і фактів:

А ще, мною, як Міністром інфраструктури України в першому уряді Арсенія Яценюка, було започатковано реформування Укрзалізниці, тоді я підписав наказ про створення Публічного акціонерного товариства, - доповнив графічну інформацію народний депутат України Максим Бурбак. - Були закуплені нові вітчизняні поїзди виробництва Крюківського вагонобудівного заводу. Залізнична, автомобільна, авіагалузі працювала без збоїв, не зважаючи на те, що майже щодня в окупованому Донецьку і Криму ми втрачали вагони, залізниці , аеропорти, поштові віділення і найголовніше людей, фахових робітників...

1


КОМЕНТАРІ (2)

Вже минуло 3 роки як кулявлоби грабують Україну під патронатом Яценюка! Дійсно, тут і не поспориш з ними, що всім українцям стало жити краще!))) А хто не згідний, той агент кремля!!!

От що б ми робили без "талановитого менеджера" Бурбака?!? Він врятував країну від транспортного колапсу!

Маладєц! ПРОСТИТЬ!!!

avatar

Людмила Дудченко

28 лютого 2017 15:44

А твоя Юля чим може похвастатись ? СЛАБО ?

avatar

Людочці Дудочці

28 лютого 2017 16:18