Сьогодні на Буковині змагаються найкращі знавці івриту

Сьогодні на Буковині змагаються найкращі знавці івриту

21.01.2018, 12:24
Сьогодні, 21 січня 2017 року, на базі Чернівецької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №41 з вивченням єврейського етнокультурного компонента проводиться ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з івриту. Учні 9-11 класів змагаються на обласному рівні за звання кращого знавця мови івриту.
 
Про це BukNews повідомили у Департаменті освіти і науки Чернівецької ОДА
 
Привітати учасників та організувати якісне проведення олімпіади прийшли: Василина Василівна Снятинська, заступник начальника відділу економіки, бухгалтерського обліку та звітності Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації; Григорій Іванович Білянін, директор Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, кандидат педагогічних наук; Таміла Сергіївна Вірста, методист центру НМЦ іноземних мов та міжнародних відносин ІППО ЧО; педагогічний колектив школи на чолі з директором Людвігою Павлівною Цуркан.
 
Василина Василівна передала вітання учасникам олімпіади від імені директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Оксани Палійчук, а також відзначила, що метою цієї олімпіади є підвищення мотивації учнів при вивченні мови іврит та розкриття творчого потенціалу учнів. Висловила сподівання на гарні результати та найкращі місця на Всеукраїнському рівні.
 
З напутніми словами звернувся до учасників ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з івриту й директор ІППОЧО Григорій Білянін: «Сьогодні будуть змагатися кращі з найкращих знавців івриту. Ви – справжні поліглоти, адже знаєте декілька мов. Переконаний, що ці знання допоможуть вам у майбутньому, і ви зможете гідно представити нашу область на Всеукраїнському етапі».
 
Члени оргкомітету ознайомили учасників із загальними вимогами щодо проведення олімпіади. Після настановчого інструктажу учні приступили до виконання олімпіадних завдань.
1