Сьогодні на Буковині поховають Героїв Івана Гая, Маріна Мельникова, Костянтина Германа, Максима Залевського, Андрія Четверікова, які загинули на війні за Україну (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні на Буковині поховають Героїв Івана Гая, Маріна Мельникова, Костянтина Германа, Максима Залевського, Андрія Четверікова, які загинули на війні за Україну (ОНОВЛЕНО)

09.03.2022, 11:42

Сьогодні Буковина прощається з воїнами військової частини А2582, які загинули в запеклому бою проти російського окупанта.

Про це повідомляє Чернівецький обласний ТЦК та СП.

Солдат Іван Гай проходив службу на посаді гранатометника десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти. В останню путь воїна, якому цього річ виповнилося 20 років, проведуть 9 березня об 11:00 в його рідному селі Романківці, що на Сокирянщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель села Романківці Іван Гай віддав життя у запеклих боях за Україну

Солдат Марин Мельников, гранатометник десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти. Уродженця села Ванчиківці, що на Новоселиччині, 1999 року народження, поховають в рідному селі 9 березня о 10:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:У запеклих боях за Україну загинув житель села Ванчиківці Марин Мельников

Молодший сержант Костянтин Герман проходив службу на посаді командира десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти. В останню путь воїна, якому мало виповнитись 30 років, проведуть в рідному селі Нижні Станівці, 9 березня о 13 годині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У запеклих боях за Україну загинув тридцятирічний Костянтин Герман із села Нижні Станівці

Солдат Максим Залевський проходив службу на посаді стрільця – помічника гранатометника десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти. Прощання з 32-річним воїном відбудеться 9 березня о 12:00 в його рідному місті Чернівцях на Центральному кладовищі.

Молодший сержант Андрій Четверіков, уродженець Харківщини, був командиром десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти. Прощання з 21-річним воїном відбудеться 9 березня о 12:00 в Чернівцях на Центральному кладовищі.

  
Як повідомила депутатка, волонтерка Галина Абрам’юк, "Батько дав згоду на вічний спочинок сина у Чернівцях, бо Харківщина - розбомблена...".

"Ніколи не забудемо і не пробачимо московській орді жодного полеглого воїна. За кожного помстимося! Вічна пам’ять і слава Героям!

Глибокі співчуття рідним, близьким та побратимам", - йдеться у повідомленні.

ФОТОРЕПОРТАЖ https://molbuk.ua/

Присутні на похороні Героїв зізнаються, що їм "серце рветься від болю".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1