'Сьогодні ми його святкуємо завдяки Збойним силам України!': голова Чернівецької обласної ради зі Слов'янська і Покровська та весь депутатський корпус вітають буковинців із Днем незалежності України! (ВІДЕО)

"Сьогодні ми його святкуємо завдяки Збойним силам України!": голова Чернівецької обласної ради зі Слов'янська і Покровська та весь депутатський корпус вітають буковинців із Днем незалежності України! (ВІДЕО)

24.08.2023, 09:57
Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко та весь депутатський корпус вітають буковинців із 32-ою річницею Незалежності України!
 
Вдячні Збройним Силам України за можливість відзначати головне свято держави!
 
Слава Україні!
 
 
- Як важливо у такий День бути тут, поруч. Поспілкуватися з Справжніми, привітати, передати необхідне, поспілкувати, дізнатись потреби ! Дякуємо Вам воїни за Незалежність ! Буковинські козаки тримають стрій ! Впевнені. Сильні. Скромні…. Справжні ! - підписав фотографії зі Слов'янська і Покровська голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко, які оприлюднив на своїй сторінці у ФБ якраз 24 серпня. А вже сьогодні, 25 серпня, додав: "Приємно, що є люди, які не припиняють допомагати фронту. Приємно, що земляки, яких більше зустрічаєш на Сході ніж вдома. Дякуємо Алёна Троян за великий внесок у великій війні". 
1