Слідом за віденським сидільцем Фірташем від профілю чернівецького депутата-втікача Білика у Facebook відхрестилися його однопартійці

Слідом за віденським сидільцем Фірташем від профілю чернівецького депутата-втікача Білика у Facebook відхрестилися його однопартійці

09.05.2016, 01:08

Однопартійці депутата запевнили, що профіль йому не належить 

У неділю, 8 травня, у мережі facebook з’явилася сторінка депутата Ростислава Білика. Із інформації про себе Білик виклав лише одне фото та дату народження. Сторінка активно додає друзів.
 
У Рідному Місті розповіли, що дана сторінка – фейк, і жодного стосунку ні до цієї політичної сили, ні до самого Ростислава Білика, не має.  

«Можливо, це провокація наших політичних опонентів», – наголосили у Рідному Місті. 

Джерело: promin.cv.ua

Нагадаємо, нещодавно прес-служба компанії Group DF, головою ради директорів якої є Фірташ, повідомила, що український бізнесмен Дмитро Фірташ не зареєстрований у соціальній мережі Facebook. 

"В соціальній мережі Facebook зареєстрована підроблена сторінка від імені акціонера Групи Дмитра Фірташа. Через цю сторінку поширюються вигадані висловлювання, які не належать Дмитру Фірташу. В даний час Дмитро Фірташ не є користувачем будь-яких соціальних мереж і не має зареєстрованих персональних сторінок в одній із соціальних мереж", - наголошується в повідомленні.

У зв'язку з цим адвокати Фірташа і юридична служба компанії Group DF має намір захищати ділову репутацію бізнесмена з використанням всіх законних способів, у тому числі в судовому порядку.

В першу чергу, наголошується в повідомленні, мають намір звернутися з офіційним листом у Facebook для вирішення проблеми, а служба безпеки компанії вживатиме всі заходи з виявлення зловмисників.

1


КОМЕНТАРІ (2)

И я не я и лошадь не моя...

avatar

Андрей

08 травня 2016 23:01

кулявлобні лжешлюхи і ФеКаКа не тільки ботів гімнометів реєструвати гожі, а і ліві профелі . гімнистий кулявлобний ПІАРецььььь

БУ ГА ГА Гггггггггггг))))))))))))))))))))

avatar

Чернівці, Макс

09 травня 2016 13:31