Слідом за Галицем відповідальність за події в Україні на Януковича поклав також Олександр Єфремов

Слідом за Галицем відповідальність за події в Україні на Януковича поклав також Олександр Єфремов

23.02.2014, 17:24

Ответственность за события в Украине лежит на Януковиче, - заявление ПР

Вся ответственность за события в Украине лежит на Викторе Януковиче и его ближайшем окружении. Об этом заявил Александр Ефремов в видеообращении Партии регионов, сообщил "5 канал".

"Мы переживаем один из самых сложных и трагических периодов в истории нашей Родины. Украина оказалась обманутой и ограбленной, но даже это ничто перед горем, с которым столкнулись десятки украинских семей, которые потеряли своих близких по обе стороны противостояния. Украину предали, а людей столкнули лбами. Вся ответственность за это лежит на Викторе Януковиче и его ближайшем окружении. Партия регионов - это нормальные, трудолюбивые люди, которые любят свою землю, свой народ, это промышленники, ученые, рабочие, врачи и учителя. Мы пришли в парламент для того, чтобы служить Украине и ее народу", - говорится в заявлении партии.

"Ми засуджуємо втечу і легкодухість Януковича. Ми засуджуємо зраду. Ми засуджуємо злочинні накази, які підставили простих людей, солдатів і офіцерів", - наголошують у фракції.

Водночас у фракції Партії регіонів зазначають, що "спроби тотального залякування і самосуду, дестабілізації ситуації в регіонах не прийнятні в демократичному суспільстві".

"Ми, фракція Партії Регіонів у Верховній Раді та наші однопартійці, рішуче засуджуємо злочинні накази, які призвели до людських жертв, до порожньої скарбниці, величезних боргів, ганьби в очах українського народу і всього світу, в результаті чого наша держава опинилася на краю прірви, загрози розколу та втрати національного суверенітету. Будь-які спроби вплинути на ситуацію, переконати президента не були почуті. Мільйонна партія фактично виявилася заручником однієї корумпованої Сім'ї", - зазначають у фракції Партії регіонів.

"Партія регіонів - це нормальні, працьовиті люди, які люблять свою землю, свій народ, це промисловці, вчені, робітники, лікарі та вчителі. Ми прийшли в парламент для того, щоб служити Україні та її народу"., - зазначає Олександр Єфремов у своєму зверненні від імени фракції ПР.

За його словами, розходження в думках і в ідеології "не є перешкодою для спільної роботи на благо України": "Бувають різні погляди, але мета у нас одна - єдина, сильна та незалежна Україна".

"Шановні однопартійці! Ми ... зробимо все для того, щоб захистити вас від тих помилок і злочинів, які було зроблено на самому верху. Фракція Партії регіонів, яка зберігає в своїх лавах понад сто народних депутатів, продовжує працювати на людей, які нам повірили і на благо всієї країни", - йдеться в заяві.

Партия регионов заявляет, что несмотря на различия во мнениях и в идеологии, они открыты для совместной работы на благо Украины.

23 лютого нардепи від Партії регіонів планують провести засідання фракції, щоб визначитися з подальшою діяльністю у Верховній Раді

Про це в ефірі телеканалу "Рада" повідомив нардеп-регіонал Нестор Шуфрич, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У неділю відбудеться засідання фракції Партії регіонів, яке визначить позицію фракції в роботі парламенту", - сказав нардеп.

При цьому він висловив особисту думку, що фракція має бути в опозиції.

"Я хотів би звернутися до всіх симпатиків, які розчарувалися в позиції багатьох членів Партії регіонів. У нас більше мільйона симпатиків, тому ми маємо зробити сьогодні усе, аби відстояти їхні інтереси в парламенті", - зазначив Шуфрич.

1