Скандальновідомий екс-депутат облради Віктор Довганич засвітився на відео про «Гіпербуд»

Скандальновідомий екс-депутат облради Віктор Довганич засвітився на відео про «Гіпербуд»

10.06.2015, 20:26

Скандальновідомий у Чернівцях колишній депутат обласної ради Віктор Довганич нещодавно виступив з заявою стосовно проблемного об'єкта-довгобуда.

Маючи власний інтерес, адже Віктор Довганич є одним з інвесторів «Гіпербуду» на проспекті Незалежності, 131, він закликав забудовників та інвесторів сісти за стіл переговорів.

За словами Довганича, конфлікт між ними виник після того, як у передбачений договором термін забудовник не здав об'єкт будівництва в експлуатацію. «Два роки забудовник відтерміновував здачу», - уточнює власник приміщень магазину. Після чергового зволікання група інвесторів захопила приміщення, виставила охорону та вимагає від інших заключати договори безпосередньо із ними.

«Ситуація не вирішується. Вона комусь вигідна», - заявив Віктор Довганич. «Проспект 131 всім заважає. Створювалася навіть депутатська комісія і його хотіли знести», - розповідає він.

Інвестор «Гіпербуду» Віктор Довганич закликає усі сторони конфлікту домовитись та довести справу до кінця. Об'єкт має бути зданий в експлуатацію, і всі мають отримати вкладені у нього кошти, - аргументує він.

Джерело: chv.tv

1