Скандальне звільнення: колишній головний лісівник Буковини в Івано-Франківському ОУЛМГ також не прижився

Скандальне звільнення: колишній головний лісівник Буковини в Івано-Франківському ОУЛМГ також не прижився

25.03.2020, 17:41

Із власних джерел редакції газети «Голос-Інформ» та інтернет видання «Голос-Інфо» стало відомо, що керівник Івано-Франківського ОУЛМГ Віктор Сахнюк написав заяву про звільнення за власним бажанням.

ЧИТАЙЕ ТАКОЖ: VIP-святкування: як колишній і нинішній головні лісівники Буковини за гроші з бюджету вітали свого колишнього шефа

Практично рік Віктор Сахнюк перебував на займаній посаді, однак окрім корупційних скандалів та масової вирубки лісів він відзначитись нічим не міг. Свої недопрацювання та просування підконтрольних йому фірм по вирубці лісів, Сахнюк намагався замаскувати само піаром та відкриттям планових відпочинкових зелених зон.

На негативну роботу керівника також звернула свою увагу громадська рада при Івано-Франківському ОУЛМГ, яка і прийняла рішення про недовіру Віктору Сахнюку.

Сподіваємось, що керівник Державного агентства лісових ресурсів України задовільнить подану заяву на звільнення Віктора Сахнюка, та на посаду керівника Івано-Франківського ОУЛМГ буде призначено гідного кандидата, який дбатиме перш за все за Прикарпатські ліси, а не власне збагачення.

Віталій Чорненький

Джерело: https://www.openforest.org.ua/135815/?fbclid=IwAR3hdfZZqfKBYbgB3J9tKn2e8Q7NGsQuVpVKSUoMBsObqlmVmDL-yRZtBbg

1