Скандальне приміщення на вулиці Сковороди не віддали поки нікому. Рішення виконкому

Скандальне приміщення на вулиці Сковороди не віддали поки нікому. Рішення виконкому

22.10.2016, 00:56

Сьогодні, 21 жовтня, виконавчий комітет чернівецької міської ради розглядав питання приміщення на вулиці Сковороди,1

Нагадаємо, в соцмережах активно обговорювали інформацію про звернення народного депутата Максима Бурбака щодо виділення приміщення у центрі Чернівців, на вулиці Сковороди, 1 , площею 200 квадратних метрів для громадської приймальні депутатів Народного фронту.

Згодом з'ясувалося, що на скандальне приміщення у Чернівцях на вулиці Сковороди, 1, першою претендувала політична партія "Рідне місто". Cайт "Ініціатива 42" навів копію заяви, яку написав голова партії "Рідне місто", керівник телеканалу "Чернівецький промінь" Роман Скигар, в якій він просить міськраду здати в оренду приміщення під офіс політичної партії. "Рідне місто" було першим і єдиним учасником конкурсу, який мав провести департамент економіки.

 Це приміщення також зацікавило і спортсменів. Керівник обласного відділення НОК Іван Гешко попросив на сесії  виділити це приміщення під офіс обласного центру "Спорт для всіх".

Сьогодні на виконкомі це приміщення попросили волонтери. Марта Левченко запропонувала там облаштувати кризовий центр для родин, які потрапили у скрутні життєві обставини та для дітей з особливими потребами.

Члени виконкому всі ці пропозиції вислухали, обговорили і вирішили поки не виділяти його нікому, а запропонували створити робочу групу, яка і має знайти найоптимальніший варіант для цих квадратних метрів. 

Джерело: сайт http://acc.cv.ua/ та molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

У Бурбака приймальня на Добробуті!)))

avatar

Людмила Дудченко

22 жовтня 2016 13:01