Скандал з донькою Василя Козака у Москві: у мережі закликають бойкотувати її бізнес. Rozetka вже почала

Скандал з донькою Василя Козака у Москві: у мережі закликають бойкотувати її бізнес. Rozetka вже почала

18.10.2021, 17:13

Власниці низці магазинів та кафе у Києві Юлії Приваловій закликають оголосити бойкот про її допис під час подорожі у Москву. Юлія Прівалова є донькою голови міської громади Сокирян Василя Козака.

Інтернет-магазину здорового харчування Yaro вже оголосили бойкот, бо допис власниці обурив користувачів соцмереж, пише molbuk.ua.

Власниця магазину Юлія Прівалова в Instagram опублікувала фото з Красної площі в Москві, у коментарях розповіла антиукраїнський анекдот про "бандерівців".

Жінка позувала на фоні Кремля з чоловіком Данилом Пріваловим - сином покійного мера Харкова Геннадія Кернеса.

"У цей час її солодощі продаються у великих торгових мережах України. Поширте, будь ласка, цей допис і позначте в коментах мережі й маркетплейси, де їхню продукцію ще продають. Розкажімо дівчинці свій анекдот у відповідь. Подивимося, хто сміятиметься останнім. Після початку розголосу допис і комент вона стерла. Але лишилися скріни й спогади спільних знайомих ", - пише волонтер Віталій Дейнега.

"Печиво в Юлі купує і перепродає Сільпо й Ідеаліст, наприклад. І багато інших компаній / закладів. Закликаю їх відмовитися від співпраці із Приваловою, якщо вони цінують свою репутацію і поважають Україну", - зазначив блогер Сергій Стерненко.

"Я купував їхню продукцію. Більше не буду і вас закликаю. Такі хвороби засновників лікуються тільки гривнею. Надійно", - пише народний депутат Володимир Ар'єв.

Найбільший інтернет-магазин України Rozetka вже зняв із продажу всю продукцію торгової марки Yaro, власницею якої є Юлія Привалова – дочка міського голови Сокирян Василя Козака, яка днями потрапила в скандал через фотографію в Москві та образливий анекдот про "бандерівців".

Про це на своєму телеграм-каналі повідомив громадський активіст Сергій Стерненко.

"Вчора я писав про те, що власниця бренду Юлія Привалова відзначилась з українофобським "анекдотом" та фото на фоні Кремля. Закликав відомі компанії відмовитись від співпраці з нею, і ось є перша невелика перемога. Ще учора Rozetka продавала 56 найменувань Yaro, і в наявності були вони майже усі, та сьогодні протягом дня більшість товарів було видалено, а на всіх 20, які ще показує у пошуку стоїть позначка "відсутній у продажу", – написав Стерненко.

Активіст додав, що Юлія до сих пір не попросила вибачення за свої слова та вчинок, а "лише виклала відписку в стилі "ви самі дурні".

Раніше повідомлялося, що донька мера Сокирян похизувалася фото з Москви і потрапила у скандал.  

Джерело: molbuk.ua

1