Сєхов не очікував, що його кандидатуру висунуть на посаду секретаря Чернівецької міськради (+ВІДЕО)

Сєхов не очікував, що його кандидатуру висунуть на посаду секретаря Чернівецької міськради (+ВІДЕО)

04.01.2016, 16:40

Кандидат на посаду Чернівецької міськради Володимир Сєхов був здивований, коли міський голова Олексій Каспрук вибрав його кандидатуру серед трьох інших, які запропонувала партія "БПП"Солідарність".

Про це Сєхов повідомив у понеділок під час спільного брифінгу з Олексієм Каспруком, пише molbuk.ua

"Спочатку наша фракція висувала Наталію Якимчук. Це людина, яка би справді достойно виконувала цю роботу. Ми одноголосно підтримували її кандидатуру, але так склалося, що Наталія Яківна не може поєднувати свою професійну діяльність з посадою секретаря. Тому вона відмовилась. Після погодження фракції з політрадою на засіданні нашої політичної сили ми висували Василя Максимюка. Зрозуміло, що Олексій Павлович цю людину не підтримає, і він про це заявив. Ми пропонували три кандидатури. Це обговорювалось і фракцією, і на політраді: Андрій Кавуля, Ромео Скрипа і я", - сказав Сєхов.

"Чому Олексій Павлович обрав саме мене, для мене це була така ж несподіванка, як і для всіх. Я про це дізнався 31 грудня близько 18.00. До того часу жодних домовленостей, спілкувань з міським головою у мене не було", - додав претендент на пост секретаря міськради.

На уточнююче запитання журналістів, чи спілкувався Сєхов з Каспруком у Новому році, він відповів:

"Це моя перша зустріч з Олексієм Павловичем у цьому році".


То що ж його все таки змусило піти в політику? Вірніше, чим він займався до того? А займався пан Сєхов підприємницькою діяльністю. Зокрема, мав бізнес у Криму.

Претендент на посаду секретаря Чернівецької міськради Володимир Сєхов у 2014 році повністю продав свій бізнес.

Про це він заявив на спільному брифінгу з міським головою Олексієм Каспруком у понеділок, 4 січня, пише molbuk.ua

Він заявив, що з 2003 року займався бізнесом.

"У мене були магазини дитячого асортименту "Дитячий світ". Я починав це з 2005 року разом зі своєю дружиною. Ми відкрили перший магазин на ринку "Головний" на вулиці Ентузіастів. Потім було ще декілька магазинів. Наприклад, на вулиці Франка був магазин "Мама і я". Потім поблизу ринку"Нива" відкрився "Дитячий світ". Це продовжувалося до 2014 року. У 2014 році я весь свій бізнес повністю продав. У 2015 році я вже не вів підприємницької діяльності", - сказав В. Сєхов.

Також він повідомив про те, що мав бізнес у АР Крим.

"У 2013 році, ще до Революції Гідності, я зі своїм товаришем заснували ТОВ по організації харчування в установах. Ми дуже плідно попрацювали у 2013 році, відпрацювали сезон. Працювали ми в одному санітарно-курортному лікувальному центрі. А після Революції Гідності всі зв’язки з Кримом у мене обірвалися. Я приїхав туди в 2014 році, побачив ту розруху, зрозумів, що ніякого бізнесу там не буде. І взагалі я не міг зрозуміти, чому українська територія стала начебто російською. Я зрозумів, що не зможу там більше працювати. Передав усі права і доручення своєму компаньйону. Я стосунку до цієї компанії зараз не маю. Він житель Криму. Зараз – громадянин Росії", - сказав Володимир Сєхов.

 
Ну, як проявлятиметься талант пана Сєхова до підприємництва та господарювання і як саме проявить себе в якості секретаря Чернівецької міської ради новоявлений депутат від БПП "Солідарність" - то ми зможемо побачити аж після 12 числа. Або ні. Ні - це якщо депутати не виберуть. Бо слово пана Каспрука вже було сказане. "Якщо не знайдемо спільної мови з новим секретарем - то будемо терпіти", заявив пан мер: 

Також Олексій Каспрук пояснив, чому обрав кандидатуру Сєхова. 

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук представив журналістам претендента на посаду секретаря Чернівецької міськради, депутата від БПП Володимира Сєхова.

Каспрук зазначив, що за Сєховим немає політичного шлейфу, і через це він і висунув його кандидатуру на посаду секретаря, пише molbuk.ua

Водночас міський голова додав, що у міськраді існує політична група, яку очолює депутат від "Рідного міста" Василь Продан, і в інших фракціях є депутати, які орієнтовані на нього.

"Вони планують повторити ситуацію 2011 року, коли був обраний секретар, який одразу ж вступив у конфлікт з міським головою. А після того міський голова був усунутий з посади. Хочу запевнити, що зроблю все можливе, щоб реванш не відбувся. Для того, щоби депутати міської ради, закликаю їх мудро підійти до цього рішення, організувати плідну й конструктивну роботу в стінах міської ради", - сказав міський голова.

"Чому кандидатуру Володимира Сєхова я підтримав – бо людина не має політичного шлейфу, людина молода, із сучасними поглядами. Має і організаційні навички, досвід управлінської роботи. А секретар міськради – це посада, яка більше потрібна депутатам. Він працює з депутатами, але в той же час секретар не може бути в конфлікті з міським головою. Бо це є консолідуюча посада. Сподіваюся, що депутати підтримають", - додав міський голова.

Джерело: molbuk.ua та http://www.chas.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (5)

На кого розрахована ця маячня, Каспрук вибрав сам. Не смішіть людей! Це результат домовленності Бурбака і Охотського.

Охотський в черговий раз змінив політичну орієнтацію. Сєхов просто пішак, можливо, навіть, він і хороший хлопець і був би непоганим секретарем, але насправді, якщо його оберуть, то секретарем буде Олег Євгенович. Тобто - що мер, що секретар будуть маріонетками певних осіб. 

А  розказувати чернівчанам якусь нісенітницю... напевно, на простих людей розраховано, а вони не обирають секретаря!

avatar

Целан

04 січня 2016 15:59

Каспрук ладен поставити секретарем хоч макаку чи бегемота, аби не тільки не розумних людей з Рідного міста. Бо він боїться розумних. Дурники, що живуть лише з порад інших, усі такі.

avatar

Каспрук проти Чернівців

04 січня 2016 16:08

avatar

Myhajlo Tokarjuk

04 січня 2016 18:36

умный человек из ридного миста?!)))) это не умный ли человек с ридного миста писал?!))))) товарищи , не смешите))) лучше бегемот, это правда , чем любой из вас, циников. Это вы за Черновцы ?!))))) знали , слышали) и за студентов , и за бабушек)) и депутатов вы не покупаете) верим -верим!)

avatar

До попереднього коментаря

04 січня 2016 18:37

умный человек из ридного миста?!)))) это не умный ли человек с ридного миста писал?!))))) товарищи , не смешите))) лучше бегемот, это правда , чем любой из вас, циников. Это вы за Черновцы ?!))))) знали , слышали) и за студентов , и за бабушек)) и депутатов вы не покупаете) верим -верим!)

avatar

До попереднього коментаря

04 січня 2016 18:37