Сідляр хотів, щоб Салагор відчув себе простим смертним

Сідляр хотів, щоб Салагор відчув себе простим смертним

26.08.2015, 21:37

 У гендиректора ТОВ "Чернівецький машзавод" Віктора Сідляра взяли коментар щодо його конфлікту з начальникаом Чернівецької митниці Миколою Салагором.

Текст:

“На вулиці Шипинській у Чернівцях трапився конфлікт між директором “Машзаводу” Віктором Сідляром та очільником чернівецької митниці, депутатом обласної ради Миколою Салагором. Відомо, що причиною суперечки стало перекриття вулиці. Як наслідок – Сідляр вдарив Салагора.

- Я вчинив неправильно і не виправдовую себе. Проте я не обкурений, як це заявив пан Салагор, і не вживаю спиртного вже багато років. Їхав вулицею Шипинською. Раптом дорога виявилась перегородженою бетонним блоком. Запитав у людей, хто перекрив дорогу. Мені сказали, що це зробив Салагор, – розповідає Віктор Сідляр.

Пан Сідляр запитав у Миколи Салагора, чому проїзд вулицею перекритий.

Після цього до директора “Машзаводу” підбігли люди, які почали звинувачувати його у вчиненому.

– Розумію, чому вони так чинили – пан Салагор зробив цю дорогу, і певно, що в перш за все для себе. Виходить, якщо на вулиці живе депутат, то простим смертним не можна нею пересуватися? Чому на самому її початку ставити шлагбаум? Я не живу на цій вулиці, і поїхав би собі далі, якби не його хамська поведінка та почуття вседозволеності, – каже пан Сідляр. – А людям, які накинулися на мене, потрібно думати трохи глибше. Невже вони заради прокладеної плитки готові матір рідну продати? Ця вулиця завдовжки у кілька кілометрів, а плиткою вимощена лише на кілька десятків метрів. Тож варто подумати про мешканців, які живуть далі. А як до вулиці заїжджатимуть “швидка” або пожежники?

Пан Сідляр запевняє – у цей конфлікт не варто вплітати політичні інтриги та “розборки” – він не збирається балотуватись, і ніколи не належав до жодної партії.

Також директор “Машзаводу” заперечив, що причиною міг бути конфлікт митниці із підприємством. “Машзавод”, за словами його очільника, ніколи не мав проблем із митниками. Проте зараз, припускає В. Сідляр, вони можуть виникнути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях посеред вулиці побилися начальник митниці і директор заводу

У свою чергу Микола Салагор запевняє, що дорогу особисто не перекривав.

– Місцеві мешканці створили вуличний комітет, який повинен був збирати кошти на ремонт дороги. Я не є головою цього комітету. І не перекриваю доріг. Теж долучався до збору коштів, проте скільки заплатив, не пам’ятаю. Можу лише сказати, що були сусіди, які дали більші суми на ремонт вулиці. А встановлений блок просто демонструє зайвий раз, що люди борються за своє, – розповідає пан Салагор. – Вулиця вимагає негайного ремонту, інакше встановлена плитка найближчим часом розвалиться. Держава ж на це жодної копійки не дала. Раніше вулицею взагалі ніхто не їздив, але як тільки її вклали плиткою, нею почали ганяти усі охочі.

Очільник митниці також підтвердив, що жодних конфліктів із Сідляром чи “Машзаводом” до цього не мав, та запевнив, що раніше взагалі не знав, хто такий Віктор Сідляр.

Заступник міського голови Георгій Леонтій заявив, що перекриття вулиці є незаконним.

– Ми вдячні людям за ініціативу. Проте таке перекриття вулиці є несанкціонованим і незаконним. Тому мешканці повинні будуть прибрати бетонний блок, що перешкоджає проїзду вулицею, – заявив Г. Леонтій”

 Джерело: "Чернівецький Промінь”

1


КОМЕНТАРІ (5)

Є дороги державного значення, є місцевого але немає приватних. Всі дороги загального користування. Дороги в приватному користуванні,  без їх визначення  в законодавстві держави це  український винахід. Перевершити це,  може тільки золотий унітаз і золотий батон.  За що хлопці на майдані життя віддавали?   

avatar

волод

26 серпня 2015 18:59

Цього підара Салагора можна і рилом об ту плитку. Чмошнік кулявлобний. Ще дочекається на свою невідворотну плату. Бог його вже добряче покарав, але мабудь замало.

avatar

Чернівчанин

26 серпня 2015 19:12

Цього підара Салагора можна і рилом об ту плитку. Чмошнік кулявлобний. Ще дочекається на свою невідворотну плату. Бог його вже добряче покарав, але мабудь замало.

avatar

Чернівчанин

26 серпня 2015 19:12

в наступному репортажі чекаємо результати журналістського розслідування на тему "За які такі гроши чесний митник-генерал придбав-збудував скромну хатегу по вул. Шипинській.?". До статі просиом додати фотографії будиночка.

avatar

Микола

26 серпня 2015 21:21

Я проїздив потій вулиці ще до встановлення бетонної загорожі.Тоді саме Салагор перегороджував вулицю своїм крузером,і з виглядом ,,хазяїна жизні" обзивав усіх водіїв.

 

avatar

Мирослав

26 серпня 2015 23:08