Швидкому об'єднанню 'Фронту змін' з ВО 'Батьківщина' перешкоджають зрадники в радах, - Іван Мунтян

Швидкому об'єднанню "Фронту змін" з ВО "Батьківщина" перешкоджають зрадники в радах, - Іван Мунтян

10.07.2013, 17:31

На своїй прес-конференції Іван Мунтян розповів про об`єднання "Фронту змін" і ВО "Батьківщина".

"Що стосується процесу об`єднання "Фронту змін" і "Батьківщини", то ми ведемо перемовини", - прояснив ситацію лідер ВО «Батьківщина» Іван Мунтян.

«На сьогоднішній день надійшла заява від одного молодого хлопця, який раніше був членом партії "Фронту змін". Ми розглянули і направили його заяву на бюро. Ми хочемо його запросити, щоб він особисто був присутній, коли його питання буде розглядатись», - розповів Іван Мунтян.

Також Мунтян зазначив, що по місту Чернівці, ще ні від кого заяви про вступ до ВО «Батьківщини» не було. Але очільник обласної "Батьківщини" запевнив, що все буде добре і люди, які хочуть до партії - вступлять до неї вже до серпня місяця.

На рахунок об`єднання пан Мунтян добавив.

«Процес перемовин продовжується. У зв’язку з тим, що в обласній раді фракція «Батьківщина» практично знаходиться в руках зрадників, ми будемо вивчати ситуацію до кінця. Головне зрозуміти, яким чином ми будемо зливатися з нашими побратимами. Це все для того, щоб не дати можливості іншим використовувати наш бренд», - розповів про плани з об`єднання двох партій керівник обласної ВО"Батьківщини" Іван Мунтян.

Джерело інформації, фото і відео www.bukpravda.cv.ua

1