Швабія готова впорядкувати чернівецький сквер навпроти резиденції, як символ партнерських стосунків з Буковиною

Швабія готова впорядкувати чернівецький сквер навпроти резиденції, як символ партнерських стосунків з Буковиною

02.08.2016, 01:37

Сьогодні, 1 серпня, на буковинській землі перебувають Президент Федеративної землі Швабія (Німеччина) Юрген Райхерт та виконавчий директор Інституту Буковинознавства Аугсбурзького університету Отто Галабрін.  

Німецькі гості, зокрема, запропонували профінансувати роботи з благоустрою одного з чернівецьких скверів, що символізуватиме наші партнерські відносини з Швабією. 

Юрген Райхерт запропонував негайно розпочати підготовку до реалізації проекту з реновації за європейськими стандартами одного з чернівецьких скверів, що у майбутньому символізуватиме партнерство Швабією з Буковиною.

На його думку, міський сквер, що знаходиться навпроти колишньої резиденції буковинських митрополитів, міг би слугувати чудовим прикладом втілення ідей європейського паркового мистецтва.

«Втім будь-яким роботам з благоустрою території скверу повинне передувати всебічне громадське обговорення цієї ідеї», – наголосив Президент Федеративної землі Швабія.

 

 

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

е хотілось би песимізму, але навпроти ОДА-облради колись мерія Відня облаштувала дитячий майданчик, яки перетворився у жахіття - місце для бомжів та пияк, звалище сміття. І це під вікнами Фіщука-Мунтяна.

Дай Боже щоб такого не трапилось із сквером.

avatar

Таня

02 серпня 2016 14:07

Что третий рейх говорит?

avatar

03 серпня 2016 14:09