Шуфрич - Свободі: Будьте мужиками

Шуфрич - Свободі: Будьте мужиками

21.03.2013, 17:24

Депутати від Партії регіонів заявляють, що їм прикро через ситуацію, яка сталася з депутатом Іриною Сех під час бійки у вівторок.

Про це заявив регіонал Нестор Шуфрич.

"Всім нам чоловікам прикро, що сталося з нашої колежанкою Іриною Сех", - сказав він.

Він додав, що були переглянуті всі відео, "і, на жаль, ми зробили висновок, що до пані Сех поставилися некоректно". Водночас він наголосив, що "ніякої вини Артема Семенюка немає" і він її не скривдив.

"Ми не будемо казати, хто це… але хочемо сказати колегам із "Свободи" вашою улюбленою мовою: "Будьтє мужикамі і не ховайтеся за ваших колежанок, а виходьте з нами на ви один на один без ваших жінок", - заявив Шуфрич.

Як відомо, у вівторок під час сутички перед трибуною Верховної Ради депутат від ПР Семенюк подряпав обличчя Ірині Сех.

Після заяви Шуфрича, до нього підійшов лідер "Свободи" Олег Тягнибок і щось йому сказав.

Українська правда

© 2000-2013 "Українська правда"

Нагадаємо, під час виборів до парламенту 5 та 6 вересня у районах Чернівецької області, які відносяться до 204 виборчого округу перебував заступник голови Ради національної безпеки і оборони України та кандидат в народні депутати за № 27 в списку Партії регіонів Нестор Шуфрич.

Він проводив активну агітацію за Партію регіонів та кандидата від цієї партії по 204 виборчому округу Артема Семенюка. На заходах, які відбувалися в Кельменцях та Хотині 06 вересня, був присутній спостерігач ОПОРИ, який зафіксував основні події на фото та відео. 06 вересня Нестор Шуфрич та Артем Семенюк провели агітаційні заходи в Кельменцях та в Хотині. У Кельменцях захід відбувався приблизно з 9.40 до 11.00, а кандидатів від Партії регіонів супроводжував Голова Кельменецької РДА Микола Довгань.

У Хотині захід відбувався приблизно з 12.00 до 13.00, а кандидатів від Партії регіонів супроводжував Голова Хотинської РДА Юрій Юзва. Голови РДА представляли кандидатів від Партії регіонів присутнім в залі та запрошували їх до агітаційних виступів.

ОПОРА подала інформаційні запити з проханням повідомити, чи перебували Голови РДА 06 вересня у відпустці. Про зустрічі з Нестором Шуфричем та Артемом Семенюком неможливо було дізнатись з оголошень чи із повідомлень в ЗМІ. Проте, зали, де відбувались ці зустрічі, і в Кельменцях (Народний будинок народної творчості та дозвілля, адреса: смт. Кельменці, пл. Центральна, 12), і в Хотині (Будинок школяра, адреса: м. Хотин, вул. Незалежності, 42) були майже повністю заповнені переважно працівниками бюджетної сфери. Із достовірних, проте, анонімних джерел, представнику ОПОРИ стало відомо, що окремим установам бюджетної сфери був виставлений план з певної кількості їх працівників, які мали бути присутніми на цих агітаційних заходах.

Також на відео зафіксовано факт, коли серед присутніх у залі в Кельменцях особа жіночої статті по списку шукала відсутнього в залі сільського голову села Комарів. Окрім цього кандидати в депутати в своїх виступах впевнено зазначали, що в залі присутні педагоги, представники органів влади та лікарі. За словами голови Кельменецької РДА Миколи Довганя Нестор Шуфрич перебував 06 вересня в Чернівецькій області з робочим візитом.

Проте, ОПОРА подала інформаційний запит до Апарату РНБОУ і отримала оперативну відповідь (оригінал в додатку), в якій зазначається наступне: «У відповідь на Ваш запит щодо відпустки заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Шуфрича Н. І. повідомляємо, що відповідно до розпорядження Секретаря РНБО України від 8 серпня 2012 року № 366/2012-К та згідно з частиною 1 статті 76 Закону України «Про вибори народних депутатів України» Шуфрич Н. І. перебуває в неоплачуваній відпустці з 8 серпня до 26 жовтня 2012 року».

1