Штаби Богомолець і Яроша 'кинули' буковинців на гроші?

Штаби Богомолець і Яроша "кинули" буковинців на гроші?

30.05.2014, 02:30

До журналістів molbuk.ua через кілька днів після виборів почали звертатись члени виборчих комісій від деяких кандидатів, які стверджують, що їх обманули.

Зокрема член ДВК №730512 від кандидата Ольги Богомолець Ірина Гаврилюк стверджує, що в обласному штабі їй обіцяли виплатити більше двухсот гривень. Та коли прийшов час розраховуватись там повідомили, що гроші має виплатити держава.

- Перед роботою членом ДВК нам пообіцяли заплатити більше 200 грн - розповідає жінка. - Та коли цієї ночі прийшла здавати документи мені повідомили, що гроші має виплатити держава, а від кандидата я грошей не отримаю. Це значить, я два тижні перед виборами і цілу ніч в день голосування "вкалувала" "на шару"? - обурюється обманута жінка.

З подібною проблемою зіткнулись і спостерігачі та члени ДВК від кандидата Дмитра Яроша.

- Мені перед виборами пообіцяли три тисячі гривень за роботу членом ДВК, - розповідає обманутий чернівчанин Едуард. - Зранку після виборів заніс документи в обласний штаб. Сказали, що всі гроші вони відправили на Схід для боротьби з сепаратистами. Тому нічого оплатити не зможуть. Але для чого тоді обіцяти? Я ж просто хочу, щоб мені оплатили мою роботу.

В обласних штабах обох кандидатів повідомили, що усі їх спостерігачі та члени комісій працювали на виборах на волонтерських засадах.

- Приходило всього кілька таких людей, які казали, що нібито їм обіцяли якісь гроші, - розповідає керівник обласного штабу кандидата у президенти Дмитра Яроша Володимир Рясов. - Зразу можу чітко сказати, що у нас не прийнято за роботу для України платити гроші. А люди напевно чули, що в інших штабах дають гроші, тому думали, що і в нас так само. Нема у нас практики, щоб за українську справу платили людям гроші. Ми всі працюємо на громадських засадах. В нашому штабі ніхто їм такого не міг обіцяти, - пояснює Володимир Рясов.

molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

А вони що хочут трьох кімнатну квартиру бабло та посаду як аксенін? То не фіг ходити волонтером по дільницях 

avatar

Дуня

30 травня 2014 07:00

А вони що хочут трьох кімнатну квартиру бабло та посаду як аксенін? То не фіг ходити волонтером по дільницях 

avatar

Дуня

30 травня 2014 07:00