'Шпігунські' пристрасті, або сказ про те як Вітя Віталіку свиню підсунув

"Шпігунські" пристрасті, або сказ про те як Вітя Віталіку свиню підсунув

12.11.2013, 22:45

Весь вчорашній вечір та півночі всі чернівецькі громадські активісти, політики, блогери та журналісти ретельно аналізували - коли і що вони говорили Віктору Довганічу.

Можливо когось здивував вчинок відомого «громадського діяча», мене власне кажучи не дуже. В кожного з нас є своя особиста репутація.

Але хочу поговорити не про Віктора. А про декілька дуже важливих для міста моментів. По перше, громадськість міста має подякувати Віктору Довганічу за викриття схем роботи передвиборчого штабу Михайлішина в минулому році.

Я ніколи не сумнівався, що замовна «чорнуха» проти Федорука та опозиції була оплачена «хазяєвами» Михайлішина. Але тільки зараз, завдяки Довганічу, це підтверджено документально! Враховуючи деталі опублікованої ним частини звіту, мова йде про мільйони гривень використаних на оплату замовних матеріалів у багатьох ЗМІ, легко повірити і в те, що мільйони йшли і на прямий підкуп виборців.

Процитую: «Як повідомив журналістам довірена особа Михайлішина Ростислав Білик: «Кандидат у народні депутати по виборчому округу №201 (місто Чернівці) Віталій Михайлішин витратив на передвиборчу агітацію 450 тисяч гривень»». Але ж Довганич доводить документами, що тількі на сайт Букінфо Михайлішин витратив майже 100 тисяч гривень. А сайт - це крапля в морі похвальби «очильника» та замовного бруду проти Федорука, яке виливалося тоді на голови чернівчан.

До речі, звіт про використання свого виборчого фонду Михайлішин, всупереч закону, так і не подав (документ додаю). Але це і зрозуміло, якщо відчитатись за такий фонд - то пряма дорога не в парламент, а в буцегарню.

Дозволю собі уникнути «журналістського» питання, переконаний, що в своєму «цеху» вони самі мають розбиратись. Тим більше всі знають, що вибори для представників ЗМІ це «жнива». Класична ситуація: є інфопривід - напишуть про тебе і покажуть, не можеш зробити щось цікаве - плати. Сказане журналістом хтось прочитає, хтось ні, хтось повірить, хтось не повірить. Тим більше чернівчани, чітко дали зрозуміти, що можуть «відділяти зерна від полови» і «блискучою посмішкою» з «бігмордів» їх не задуриш.

Мені цікавіше розібратися з чиновниками. Як на мене, набагато страшніше, коли чиновник оперує на виборах готівковими мільйонами. Це означає, що їх треба в когось узяти, а потім назад віддати. А щоби віддати - треба звідкілясь взяти. Звідки мав віддавати кошти невідбувшийся нардеп Михайлішин? Із зарплати? Не смішно…

Шлях тільки один! За інформацію про те, який «Михайлішин хороший» і який «Федорук поганий» було заплачено грошима, що взяли в кишенях чернівчан. Чернівчан, які продовжують і сьогодні втрачати землю, гроші, майно громади.

Якщо не зрозуміло, про що говорю, то я перефразую: замість доріг, медобладнання, басейнів, ліків – замовні статті, листівки, гречка та «бігморди»!

По друге. Цей випадок з Довганічем чітко підтверджує, що влада піде на будь-які провокації , «прослушку», «підглядку», «чорнуху». Не знайдуть? То підроблять, змонтують, підкинуть. Несанкціоновані дії, порушення закону, як і сьогодні – легко!. Дуже висока ціна програшу на виборах для нинішніх «смотрящих» та «очильників», в прямому та переносному сенсі.

Олексій КАСПРУК

Пропонуємо також погляд на ситуацію просто депутата Чернівецької обласної ради Георгія Галиця, як він пише про себе на ФБ. 

1


КОМЕНТАРІ (8)

Мій коментар слідуючого змісту на сайті чернівці таймс не пройшов.

Клоун

 12.11.2013 at 18:34 

 

Your comment is awaiting moderation.

 

Є більш класні фотки Довганича і Сулими 

 

http://buknews.com.ua/uploads/files/buknews_files/4584.jpg

 

http://buknews.com.ua/uploads/files/buknews_files/4585.jpg

avatar

Клоун

12 листопада 2013 19:55

avatar

Василий Забродский

12 листопада 2013 20:38

Продан лоханувся. Тепер будь-який бруд на будь-якого політика який вони будуть лити буде вхолосту. В когось вже агонія !

avatar

777

12 листопада 2013 21:03

А чому ти не розмістив саму статтю Довганича? Що, не забашляв? І до слова: чому ти, Юрчику, видаляєш коментарі, які тобі не подобаються? Чи то твої хазяї бурбачки так велять, справедливий ти наш?

avatar

ЧОРНЕЮ

12 листопада 2013 22:49

Леша Каспрук заразился от Натальи Козловой умопомешательством.

avatar

чистильщик фонтана

13 листопада 2013 08:48

Браво за останнє запитання до непорочних із Суворова:-)

avatar

Забродському

13 листопада 2013 09:19

Знов "покійний" журналіст щось патякає.

avatar

Юрій

13 листопада 2013 10:48

ВИТЯ БАНЩИК ВЫПОЛНЯЛ ЧЕЙ-ТО ЗАКАЗ  ЧЕЙ ?

СКОРЕЕ  ВСЕГО  НЕ  ПРОДАНА  А  ГУБЕРНАТОРА

ПОЧЕМУ ? П  НЕ ХОТЕЛ ПОВТОРИТЬ СУДЬБУ БАУЭРА 

НА ЖУРНАЛИСТОВ краю де варто житы   ОБИЖЕН

 

 

avatar

Алиса

13 листопада 2013 16:59