Шлейф регіоналізму і незначний вплив на  весь округ не дозволять Іванові Семенюку стати фаворитом в 203-му окрузі

Шлейф регіоналізму і незначний вплив на весь округ не дозволять Іванові Семенюку стати фаворитом в 203-му окрузі

28.09.2014, 22:36

Друкопис програми „Суть речей” на радіо Станція 103,2 ФМ від 25 вересня. Запрошений гість: голова Буковинської партнерської агенції Арсен Анциперов.

Ведуча: Оксана Денисюк.

Ведуча: 203 округ і знову маємо знайомі прізвища. Це Іван Семенюк, депутат обласної ради, який був членом Партії регіонів, і в якого фактично на минулих виборах забрали цей округ. Від Народного фронту йде Віорел Ястремський, який зараз є головою Герцаївської РДА.

 Арсен Анциперов: а ще Тиміш від Блоку Петра Порошена, Іван Паламар, зареєстрований від «Батьківщини». Загалом наші румуномовні громади досить консервативні і певним чином законослухняні. І тому можна думати, що певні симпатії отримає той, хто зараз є головою РДА, але все ж таки, досить помітний успіх на виборах 2012 року Тиміша теж йому послугує. І тому, мабуть, саме ці дві кандидатури будуть змагатись між собою.

Ведуча: але досить відомим у Новоселицькеому районі є Іван Семенюк, який пішов самовисуванцем.

Арсен Анциперов: так, але ось цей шлейф регіоналізму, він на ньому залишається. Так, він самовисуванець і значно краще вдіяв, аніж Франц Карлович, але все одно вплив Семенюка є не досить великим, але якщо взяти весь округ, то лиш на певні громади і він пов'язаний з його бізнесом.

Інформаційний партнер програми „Суть речей” на радіо Станція 103,2 ФМ www.buknews.com.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Обсоска регіонала Папаієва розказує про шлейф регіоналізму)))))) стадія неповернення пройде на

avatar

Шлейф кулявлобізму

28 вересня 2014 20:10