Школярам Чернівецької загальноосвітньої школи №31 розповіли про шкоду від наркотиків

Школярам Чернівецької загальноосвітньої школи №31 розповіли про шкоду від наркотиків

17.05.2016, 02:57

Чергова лекція на тему «Ні наркотикам» відбулась у Чернівецькій загальноосвітній школі №31

 Нещодавно, 12 травня Сергій Качмарський, лідер місцевого Автомайдану разом з Іванною Гарасимчук, лікарем-наркологом, Олександром Божеком, начальником відділу протидії наркозлочинності Національної поліції України та Аліною Сорокіною, представницею модельного агентства "ШоуТайм" провели в школі №31 лекцію на тему "Ні наркотикам". Активісти зазначили, що в черговий раз намагались пояснити учням, які наслідки можуть виникнути через вживання наркотичних речовин, та чим це переважно закінчується. Крім того дітям показували фільм про тих, хто колись не зміг відмовитись від спокуси спробувати наркотики. Заборонені препарати забрали не одне людське життя, та чимало скалічили, і це факт, відомий кожному.

На лекції були присутніми близько 100 учнів, і Сергій Качмарський запевнив,що після почутого та побаченого кожен із них зробив для себе якийсь висновок.

Нагадаємо, для того, аби вести боротьбу проти наркоманії в нашому місті, політична партія "АВТО-МАЙДАН" започаткувала громадський проект "Ні наркотикам". В рамки проекту входить поширення продукції із номером телефону гарячої лінії, куди можуть телефонувати ті, хто володіє інформацією про місця виготовлення, поширення або вживання наркотиків, та повідомляти її, а також проведення лекцій на тему наркоманії в навчальних закладах нашого міста. За декілька місяців боротьби проти наркоманії учасниками проекту було отримано та перевірено чималу кількість інформації, наданої небайдужими людьми. «Я завжди говорю про те, що тільки спільно, доклавши максимум зусиль, ми зможемо почати викорінювати це зло із Чернівців» - наголошує пан Сергій. 

1