Шевченківська райрада в Чернівцях звернулася до Януковича щодо відставки уряду

Шевченківська райрада в Чернівцях звернулася до Януковича щодо відставки уряду

23.09.2011, 03:55

«ФРОНТ ЗМІН» ІНІЦІЮВАВ ЗВЕРНЕННЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА.  Сесія Шевченківської районної ради в місті Чернівцях сьогодні прийняла звернення до Президента України Віктора Януковича щодо відставки уряду.

Незважаючи на те, що це питання неодноразово ініціювалось депутатами Шевченківської районної ради від «Фронту змін», до порядку денного воно з різних причин не включалось.

На сьогоднішній сесії депутати Шевченківської районної ради переважною більшістю -27 голосів із 50 -проголосували за звернення до Президента щодо відставки уряду. Серед них 20 – депутати від «Фронту змін», 1- «свободівець», решта – партійці від БЮТу. Проголосував за дане питання і голова Шевченківської районної ради Михайло Пазюк.

Враховуючи, що найближчим часом Віктор Янукович планує відвідати Буковину, депутати сподіваються, що він знайде час, аби зустрітися з народними обранцями та вислухати їхні думки щодо активного знищення місцевого самоврядування в області з боку керівництва обласної адміністрації, - повідомляє прес-служба обласної організації «Фронт Змін».