Щоб зберегти Хотинську школу-інтернат треба  суттєво скороти зарплатню та премії голові облради та всій 'опозиційній' президії  і зменшити штат облради та ОДА, які в більшості випадків дублюють одна одну, - Бурбак

Щоб зберегти Хотинську школу-інтернат треба суттєво скороти зарплатню та премії голові облради та всій "опозиційній" президії і зменшити штат облради та ОДА, які в більшості випадків дублюють одна одну, - Бурбак

28.03.2018, 21:55

Голова профільної комісії Чернівецької обласної ради, замість вирішення проблеми збереження та незакриття Хотинської спецшколи-інтернату по суті, вирішила підготувати звернення до нардепа з ініціативою відповідних змін до чинного законодавства. 

Про це повідомив народний депутат України Максим Бурбак. 

- Після вчорашньої сесії зрозумів, що треба влаштувати лікнеп окремим депутатам облради та розтлумачити їм чинне законодавство, їхні обов`язки та повноваження, - сказав Максим Бурбак. -  Бо голова профільної комісії, замість вирішення проблеми збереження та незакриття Хотинської спецшколи-інтернату по суті, вирішила підготувати звернення до нардепа з ініціативою відповідних змін до чинного законодавства.

- Для особливо обдарованих повторюю дослівно те, що вчора говорив з поважної трибуни облради і що не було почуто або не сприйнято (обирайте самі) - це ВИКЛЮЧНО повноваження органів місцевого самоврядування приймати рішення про закриття, перепрофілювання або продовження фінансування комунальних закладів. По простому для більшості депутатського корпусу - ваша власність, ваші гроші, ваше відповідальне рішення!!! Не перекидайте з хворої голови на здорову!!! А вирішувати місцеві питання змінами до законодавства, то трохи "за жирно". 

- Якщо дозволите вношу пропозицію як зберегти школу-інтернат - суттєво скоротіть зарплатню та премії голові облради та всій "опозиційній" президії, зменшіть штат облради та облдержадміністрації, які в більшості випадків дублюють одна одну (це вже результат внутрішньої боротьби цих інституцій в Чернівецькій області), проголосуйте за ці рішення та внесіть зміни в бюджет області на цей рік. Все в ваших руках і головах (якщо вони є ))!!!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комісія обласної ради, яку очолює Любов Годнюк, не погодила передачу приміщення станції переливання крові у Хотині для потреб госпітального округу, - нардеп

1


КОМЕНТАРІ (2)

І шо цей Бурбак знову плете, як завжди коли щось не по його,  намагається відомстити і очорнити. Якщо я неправий поправте мене, читаю висновок обласної ради: "Підготувати звернення до Верховної ради..." Він  тут же, не здатний себе контролювати в сліпій злобі, перекручує "...підготувати звернення до нардепа з ініціативою..." Чувак, де ти побачив "до нардепа? І тут же на його сторінці всі хто в нього на зарплаті в єдиному пориві  лайкають, картина маслом. Але люди ж все розуміють і бачать.

avatar

Лікнеп

29 березня 2018 10:03

Яке суттєве зауваження! Усе змінюється в корні! Люба Годнюк звертається не до якогось там нардепа, а одразу до самої Верховної Ради змінити законодавство, щоб зберегти в Хотині школу-інтернат!Терміново треба цей докУмен за підписом Годнюк повісити скрізь у Верховній раді - хай посміються з Буковини та її депутатів облради. Місце Годнюк у парламенті забезпечено!

avatar

Лікнепу

29 березня 2018 19:16