Що сказав Москаль? Про зраду Ющенка, президентство Тимошенко, плюралізм Луценка, прем'єрство Яценюка і Ко

Що сказав Москаль? Про зраду Ющенка, президентство Тимошенко, плюралізм Луценка, прем'єрство Яценюка і Ко

21.01.2012, 21:56

На чат-конференції у газеті ЧАС 20 січня народний депутат України Геннадій Геннадійович Москаль сказав дуже багато корисного і цікавого.

Скажіть будь-ласка, чому Ющенко сховав голову в кущі, як колись ховались ДАІшники за його словами.?? Чому він не сказав жодного слова на підтримку соратниці по пом.революції? Даремно його Мерс закидали біля суду?

Москаль: Ющенко був технічним кандидатом на виборах у Януковича. Ющенко зробив такий вчинок, який, мабуть, не зможе йому пробачити весь український народ, - це піти на суд і прямо свідчити проти Юлії Тимошенко і практично саме на його показах вонаотримала тюремний термін. Такий людині пробачення не може бути. По-перше, хай піде іздасть кров в генпрокуратуру, по-друге, хай розкаже народу України, де гроші від лікарні Майбутньго, які його сім’я розікрала, і по-третє, коли він ішов в президенти України в 2004 році, він заклав свою квартиру в банк, оскільки не мав коштів для сплати застави, яка потрібна для кандидата в президенти України. Однак за період свого президенства, на зарплату, яка на 20% більша від зарплати народного депутата, він побудував цілий маєток у Татарові на Косівщині, цілий маєток у десятки гектарів у селі Безрадичі під Київщиною та купив нерухомість за кордоном. Це той Ющенко, який дбав про нас - "маленьких" українців. Більше у мене не питайте про нього, бо можу сказати лишнього.  До речі, Ющенко подав на мене до суду і хоче від мене 1 гривні моральної шкоди. Буковинці, хто має лишню гривню - вишліть Ющенкові!

Чим вам Ющенко не вгожив? Чи бачили ви його дачу у Чикаго?

ВІДПОВІДЬ: Ющенко продав український народ, як Іуда Ісуса Христа.

Почему до сих пор не заканчивают ремонт дорог в сторону Путилы.

Москаль: Правильно треба було правильно голосувати. Була б президентом України Тимошенко, дорога б давно вже була в асфальті.

Пане Москаль! А це правда, що Луценко сидить через те, що ви наляпали язиком де не треба, що він не буде тікати? Потім прокурори показували ті слова в суді, як привід, щоб тримати його за гратами. Совість вас не мычить, що він уже рік сидить у камері, а ви на перевалі Німчич на снігоході катаєтеся? 

Москаль: Що стосується Луценка. Моя заява про те, що йому нічого чекати арешту, який був невідворотний в Україні, сьогодні підтвредежно судом, який іде без всяких правил і порушення всього законодавства України. ДОпоки ми не створимо уряд в екзилі, який був до 1991 року, і склав свої повноваженнями і склав совї повоноваження перед новообранним президентом Леонідом Кравчуком, нічого путнього в Україні не буде. Такі яскраві фігури, як Юрій луценко, міг би бути одним із достойників таокго уряду в екзилі. По цій причині совість мене не мучить.

1)Скажіть будь-ласка, чому ви обрали "Фронт Змін", а не "Удар","Громадська позиція" чи "Свобода". 
2) Як ви можете прокоментувати вислів попереднього Вашого лідера Луценко: Кролик Яценюк играет дурака "каким бы ни был умным «кролик», но он не видит мира дальше своей норы"(стосовно цивільних посад міністрів,) писала газета "Наш век". Луценко: "кролик" Яценюк считает себя царем зверей. Прикольно Яценюк – это чистый Ющенко с абсолютно неизвестными «любыми друзьями», неизвестной командой», - считает Луценко. І чи не рахували раніше Ви так ?

ВІДПОВІДЬ: 1. Ну давайте розпочнемо з "Удару". Їхня позиція поки не зрозуміла ні мені, ні виборцям. Чи вони за владу, чи за опозицію?.. Наскільки я знаю, партія регіонів розраховує всіх їх після виборів рекрутувати в тушки. 
"Громадянська позиція" взагалі зайняла незрозумілу троцькістську позицію в опозиції.

2. Щодо висловлювань пана Луценка, якщо такі були насправді (я особисто їх не бачив і не читав), то це можна списати на плюралізм думок в демократичному суспільстві.

Чому опозиція знову йде на вибори роз'єднаною? Знову на двох українців - три гетьмана. Кожен хоче дорватися до влади. Але ж відомом, що в україні отримати владу без згоди влади - неможливо. Нехай навіть мовчазної згоди. Якщо після виборів Янукович запропонує Яценюку посаду прем'єра, ви порадите йому її прийняти і тим самим повернутися у владу?

ВІДПОВІДЬ: Ніколи

Джерело: www.chas.cv.ua