Що сказав Москаль? Про окуляри Папієва, майбутнє Галиця і місце, з якого керується область

Що сказав Москаль? Про окуляри Папієва, майбутнє Галиця і місце, з якого керується область

21.01.2012, 22:26

На чат-конференції у газеті ЧАС 20 січня народний депутат України Геннадій Геннадійович Москаль сказав дуже багато корисного і цікавого.

Чому досі немав голови обласної ради?

 Москаль: Мабуть, тому що голова ОДА почуває себе непевно і тримає це місце для себе. І по цій причині Фронт Змін подав в окружний адмінстративний суд в Чернівецькій області з метою зобов’язати провести вибори голови обласної ради.

 Геннадіє Геннадієвичу, ви усе знаєте: так шо то за китайські окуляри? справді до них мав стосунок наш Михайло Миколайович, чи то всьо "памаранчеві побрехеньки"?

 Москаль: Все знає Господь Бог. Я можу тільки знати маленькі факти. Щодо окулярів, то цим питанням займалась генеральна прокуратура і чим воно закінчилось, мені не відомо. Зверніться з запитом до ГПУ і вони вам нададуть змістовну відповідь.

 Генадій Генадійович скажіть будь-ласка чи знаєте Ви що творится Бончинському притулку для дітей сиріт.Говорять що діти пропадають і невідомо куди що дітей продають на органи.

 Москаль: Я впевнений, що це не відповідає дійсності. Але чомусь в Чернівецькій області забули Конституцію України, що церква відокремлена від держави, а держава від церкви. Сьогодні обласна рада і ОДА, на жаль, не знаходиться в будинку з левами, а в Банченському монастирі. Моє особисте враження, що область керується саме з цієї релігійної установи.

 Шановний Геннадію Геннадійовичу! Ваша присутність на Буковині і зокрема в Чернівцях значно попсувала життя деяких чиновників, зокрема почав нервуватись Галиць, це чудо з Турятки. Також захвилювались ті, про кого Ви добре знаєте. Тому питань до Вас немає, але є прохання довести до кінця всі Ваші звинувачення, довести причетність кожного до злочинних дій. Відкривайте і викривайте нові цікаві матеріали про зловживання нинішніх "царьків", бо вони тут щось дуже комфортно себе почувають, втілюючи в життя лозунг революійних часів "хто був ніким...". Скоріше б ці "временщики" зникли з Чернівців і Буковини, бо занадто багато в них влади і самовпевненості.А людяям це вже набридло.

 Москаль: Після 2012 року, хто був ніким, той стане знову ніким

 Пане Москаль. Яценюк заявив, що зі зміною влади серед "старих кадрів" будуть "посадки". Чи не боїтеся ви за долю Папієва та Галиця. взагалі - оцініть їх, як менеджерів та спрогнозуйте, як можете, їх майбутнє 

 Москаль: За долю партії регіонів я не переживаю. А доля цієї партії і їх функціонерів - на політичному смітнику України.

Джерело:www.chas.cv.ua