Ще зовсім недавно начальник Управління внутрішньої безпеки Нацполіції в Чернівецькій області  вчив діяти рішуче з порушниками закону

Ще зовсім недавно начальник Управління внутрішньої безпеки Нацполіції в Чернівецькій області вчив діяти рішуче з порушниками закону

04.11.2016, 15:04

Начальник Управління внутрішньої безпеки в Чернівецькій області ДВБ Національної поліції України Олексій Ілляшенко зустрівся із особовим складом Управління поліції охорони.

На зустрічі керівник наголосив на те, що у цей непростий для країни час працівники поліції мають особливо пильно нести службу, дотримуватись вимог чинного законодавства та транспортної дисципліни.

Особливу увагу поліцейських звернули на ввічливе ставлення до громадян, дотримання їх прав і свобод. Однак, у разі порушення ними законодавства, слід діяти рішуче та у межах повноважень, наданих Законом.

Керівник Управління також наголосив про необхідність якісної підготовки особового складу до проходження атестації. Зокрема, в Національну поліцію будуть допущені ті співробітники, хто рапортом висловив бажання служити в Нацполіції й щодо яких немає претензій з боку Управління внутрішньої безпеки та керівництва поліції охорони.

- Ніхто не перейде в Національну поліцію автоматично. Кожен співробітник буде зобов'язаний пройти відповідний атестаційний конкурс для підтвердження професійної й моральної готовності до служби в Національній поліції України, - додав Олексій Ілляшенко.

Також він довів до особового складу основні завдання внутрішньої безпеки: координація заходів щодо державного захисту працівників органів та підрозділів управління та їх близьких родичів, протидія втягуванню працівників органів внутрішніх справ у протиправну діяльність, попередження та виявлення серед працівників органів внутрішніх справ посадових та інших тяжких злочинів, корупційних діянь, розголошення службової таємниці, втрати носіїв таємної інформації, зброї, боєприпасів; виявлення серед особового складу осіб, які зраджують інтереси служби, сприяють нелегальній міграції, контрабанді, займаються іншими протиправними діями.

Наприкінці зустрічі начальник Управління наголосив, що поліцейські, які віддано несуть службу із дотриманням чинного законодавства, можуть розраховувати на всебічну допомогу співробітників внутрішньої безпеки.

Управління поліції охорони в Чернівецькій області

(Опубліковано: 23 лютого)

1


КОМЕНТАРІ (1)

         Взяли с поличным полковника-полиции СОНИКА Василия Васильевича и его заместителя! Адвокат подался в бега.

https://cv.npu.gov.ua/uk/publish/article/83096

         У нас на Украине ВСЯ ВЛАСТЬ ПРОДАЖНАЯ! ОСОБЕННО - ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА. В меньшей мере суды.

         В полиции, как и в прокуратуре, высшее руководство своих правонарушителей (читайте, преступников) покрывают посредством ротации - меняют местами, перебрасывая их с одной области в другую, причём на те же должности. Так поступили и с Белоусом (ВВБ), а затем  и с Иляшенко (ВВБ), Зинченко (УВД), Пилигрим (УВД-ГУНП) и другие - Закарпатье, Львов, Донецк, Черновцы, Киев и т.д.

      Белоуса срочно перебросили в Ужгород (Закарпатье) в феврале 2015 года (на место Иляшенко), якобы за пьянку за рулём. Но, настоящая причина была  - его совместный с Зинченко тотальный беспредел (покрытие уголовных преступлений и коррупция) на Буковине. Зинченко перебросили сначала из Черновиц в Ивано-Франковск. Затем во Львов и потом в Черновцы, и, в конце-концов, люстрировали (слишком сильно он прокололся). Иляшенко из Ужгорода в Черновцы. А из Черновиц в Киев. На его место перебросили Соника.

Вобщем, СПЛОШНОЕ ТАСОВАНИЕ КОЛОДЫ НЕГОДЯЕВ, высшей касты, и такая же ротация на местном уровне (районная переброска майоров, капитанов, лейтенантов в области и городе). Так эти мерзавцы спасают себя от народного гнева (подальше от греха). А народный гнев подогревают настоящие, а не марионеточные активисты, к которым причастен и я.

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

095-474-37-54    [email protected]

avatar

Г. Геков

04 листопада 2016 20:04