Ще один чернівчанин поповнить президентську парламентську рать

Ще один чернівчанин поповнить президентську парламентську рать

02.09.2015, 18:18

Народних депутатів із фракції Блоку Петра Порошенка Романа Насірова і Михайла Гвоздьова, які сьогодні позбулись своїх мандатів у Верховній Раді, замінять Григорій Шверк і Владислав Севрюков.

Про це повідомляє Zahid.NET

Шверк і Севрюков знаходяться у виборчому списку БПП за номерами 72 і 73, відразу після Рефата Чубарова, який набув депутатських повноважень 14 травня цього року.

Згідно з інформацією на сайті ЦВК, Григорій Шверк народився 20 липня 1957 року. Працює заступником голови, Національної рада України з питань телебачення і радіомовлення і є безпартійним.

Владислав Севрюков народився 13 травня 1975 року. Живе у Чернівцях. Працює також у Нацраді з питань з питань телебачення і радіомовлення, безпартійний.

Сьогодні Верховна Рада достроково припинила повноваження двох народних депутатів – Михайла Гвоздьова і Романа Насірова. За відповідне рішення проголосували 269 і 268 депутатів.

У червні цього року Михайло Гвоздьов був призначений в.о. президента державного підприємства "Антонов" замість Дмитра Ківи. До обрання в Раду Гвоздьов працював гендиректором компанії "Ауді Центр Хмельницький".

Роман Насіров із 5 травня 2015 року очолює Державну фіскальну службу. До обрання у Верховну Раду працював заступником голови правління Державної продовольчо-зернової корпорації України. Раніше він також обіймав різні посади в "Ренесанс Капіталі""Укрнафті""Concorde Capital"і "Cantor Fitzgerald / BGC".

Сьогодні присягу народного депутата склав також Сергій Берзенко, який переміг у скандальному 205 окрузі у Чернігові. Берзенко увійшов до фракції БПП.

Фракція Блоку Петра Порошенка є найбільшою у парламенті і налічує 143 депутати.

1