Сесію у Хотині перенесли через загибель земляка на сході

Сесію у Хотині перенесли через загибель земляка на сході

16.10.2014, 16:45

Завтра у Хотині мала відбутися сесія районної ради, однак через трагічну загибель Сергія Побережника її вирішено перенести.

Як повідомили CHV.TV у Хотинській районній раді, у четвер тіло Героя привезуть додому і в останню путь його проведуть 17 жовтня через живий коридор.

- Проводити сесію, коли все місто у жалобі не правильно.Тому сесія відбудеться у вівторок, - зазначили в райраді.

Матеріл з сайту chv.tv

Колектив Чернівецької митниці висловив співчуття з приводу загибелі в зоні АТО Сергія Побережника.

"Загинув наш незамінний колега, кваліфікований спеціаліст, чуйна, відверта людина, начальник відділу персоналу Чернівецької митниці Міндоходів Побережник Сергій Анатолійович.

В один момент колектив втратив справжнього друга, родина – опору.

Трагічного ранку 13 жовтня цього року обірвалося молоде життя, перестало битися чуйне серце. Сталося це в районі села Трьохізбенка Слов’яносербського району Луганської області. Військові 24-ї бригади, одним із яких був і Сергій, натрапили на встановлені диверсійно-розвідувальними групами розтяжки з гранатами. І все...", - йдеться у повідомленні Чернівецької митниці Міндоходів.

"Сергій запам’ятався нам цілеспрямованістю, товариськістю, завжди приходив на допомогу друзям. Він не вмів жити наполовину, дихав на повні груди. Негласним життєвим девізом було: "Сумніваєшся – зроби іще один крок вперед". Завжди був принциповим і людяним. Був справжнім…", - додають митники.

"Дякуємо за те, що віддав своє життя за нашу свободу! Таких як він - не забувають. Герої не вмирають!".

1