Сесія обласної ради і конкурс – єдині дієві засоби протидії регіональному лобі, яке штовхає потрібних людей на керівні посади у медичній сфері

Сесія обласної ради і конкурс – єдині дієві засоби протидії регіональному лобі, яке штовхає потрібних людей на керівні посади у медичній сфері

28.06.2016, 17:59

Такий висновок можна зробити із заяв впливових у краї лідерів громадської думки, які прозвучали останніми днями.

Своєрідний підсумок – «останнє слово» за її власним висловом – деяким кадровим рішенням у медичній галузі підвела депутат Чернівецької обласної ради Ольга Кобевко.

Свою позицію депутат оприлюднила після рішення постійної депутатської комісії з питань приватизації та управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Чернівецької обласної ради про призначення т.в.о.головного лікаря «Чернівецького онкодиспансера»

-       Вперше, за сприяння нашої комісії на посади головних лікарів претендує по кілька людей, раніше все визначали $ і один-двоє політиків, тепер це все відкрито. Це одна з найбільших перемог!!! – прокоментувала кадровий процес в медичній сфері Ольга Кобевко.

-          Також потрібно ввести конкурсну основу призначень, що остаточно виключає призначення керівників за $,який я вже і розробила, проект заслуханий депутатами, формується положення, подробиці розкажу пізніше, - пообіцяла вона.

Деякі особливості голосування членів майнової комісії, вочевидь, спонукали депутата Ольгу Кобевко до ще одного висновку. Присутні на засіданні громадські активісти,  учасники АТО, волонтери були шоковані і обурені тим фарсом, який у них на очах розіграла комісія. Адже тоді фактично перемогла позиція  колишнього керівника обласного виборчого штабу  Партії регіонів Михайла Гайничеру. Проштовхуючи потрібного кандидата на посаду головного лікаря онкодиспансеру голова комісії Любов Годнюк не тільки весь час зверталася до колишнього регіонала, але фактично виконала пропозицію Михайла Гайничеру  зняти з розгляду питання про альтернативного кандидата – запропонованого громадськими активістами, учасниками АТО, волонтерами. Бо Гайничеру сказав, що розглядати його нібито недоцільно.

(Докладніше на відео).

 

-          Я завжди буду боротись з тушками, брудними політиками та нечесними керівниками, я чинитиму супротив там, де лобіюються інтереси ригів та комуняк, на ваших руках кров моїх друзів, і вам її не змити!!! – пообіцяла лікар-депутат Ольга Кобевко.

 Альтернативи відкритому і прозорому конкурсу  - для недопущення таких скандальних ситуацій в подальшому – не бачить також народний депутат України Максим Бурбак. Про це від заявив під час прес-конференції у Чернівцях, відповідаючи на питання шеф-редактора газети «Час» Петра Кобевка. 

1


КОМЕНТАРІ (29)

Одного не можу зрозуміти, чого це Ілля Тащук попав, по ствердженню Кобевчихі, в категорію " потрібних людей" що за брєд. Може навпаки Малишевський потрібна ій людина.

avatar

Онколог

28 червня 2016 17:01

І це запитує лікар? Людина з вищоб освітою? Та це ж не Тащука регіонал Гайничеру пропонує не розглядати, а якраз АТОвця Малишевського. Це ж до чого ми дожилися, що вже регіонали вирішують, що доцільно, а що недоцільно для АТОвців. Да, нічого не скажеш. Далеко заїхали...  

avatar

Онкологу

28 червня 2016 17:06

Доки вони не попали в укроп то сиділи мовчали, а тепер розвели "бурну" і брудну діяльність.

avatar

атовець

28 червня 2016 17:09

ага укроп їх завербував. І думка інших людей крім псевдопредставників атовців нікого не інтересує.

avatar

буковинець

28 червня 2016 17:15

Ти не плутай праведне з грішним і не заговорюй регіоналом Гайнічеру, я не за нього. Я проти того що Кобевчиха користуючись моментом вирішувала свої питання. Спочатку за Малишевського тягне, а той в свою чергу буде допомагати ії провернути подібну аферу для неї. Вони що взагалі всіх за дурних мають.

avatar

Онколог

28 червня 2016 17:16

Справа не в УКРОПі а в цих гавнюках "коб-мал". Вони б цим займались в любій партії
avatar

Це очевидно

28 червня 2016 17:20

Скільки років в онкології Тащук і що має до онкології Малишевський, Люди включайте мозги, ви про наслідки такої махновщини думаєте ?

avatar

Про що мова

28 червня 2016 17:23

Ага, зараз. Годнюк аж в рот заглядає Гайничеру. Видно звикла виконувати всі вказівки регіоналів. Виходить Тащук ставленик регіоналів, якщо Гайничеру заборонив навіть розглянути кандидатуру Малишевського. 

avatar

Про Годнюк

28 червня 2016 18:57

Годнюк вже не знала куди залізти регіоналу Гайнічеру. Чи в рот чи ше кудись...! Стара звичка виконувати вказівки ригів нікуди не ділася! риг - це на все життя! активісии вимагатимуть люструвати Годнюк, так як вона була рупором партії Ригіонів.

avatar

Хотин

28 червня 2016 19:20

А я б взагалі всі партії заборонив бо що регіони що укроп одні одного варті. Але лікарі мають бути поза партіями. Лікувати треба ж не тільки атовців. А саме під егідою укропу і йде цкування лікарів .

avatar

123

28 червня 2016 19:43

123 - психічно хворий бот. якраз цькування не йде, а йде очистка від головних лікарів-хабарників! Давно пора! Медична банда повстала! Нічого, Кобевко з Малишевським вам покаже де раки зимують!

avatar

До 123-го

28 червня 2016 19:51

Уже показали.Особенно на последней комиссии.Этот вообще не пришел,а эта типа "реформаторша"выбежала.

avatar

наблюдал

28 червня 2016 20:03

а як народний фронт взяв собі у списки регіоналку Годнюк? 

чітко видно на відео як Годнюк запитує Гайнічеру що робити з АТОшниками. Реніонали в раді вирішують питання АТО, нонсес. 

avatar

народ

28 червня 2016 20:15

Ага, навозний фронт взяв кравчучко-кучмо-ющенко- януковичо -порошенківку Годнюк, адже при всіх працювала, до себе у список і тепер навозівець Бурбок її мочить. Чи ти народе мій дурний чи кулявлобний ? Так і питала: "А що робити з АТОшниками ?" Нонсенс що стільки дурнів навколо. Ще й АТОшників хочуть на людину натравити, покидьки кобевські.

avatar

до народу

28 червня 2016 21:37

"Люструвати Годнюк, рупор партії регіонів". Дякую поржав. А ще через неї з Кравчуком у України без ядерний статус, допомогала Кучму привести до влади, закупала з Ющенком бджолів без тендеру, Януковичу подряпала золотий батон, а в Порошенка викрала рецепт цукерок "Стріла" і Кеннеді ........ ні її ще тоді на світі не було. 

Які ж ви нещасні та убогі троляки кобемалишевські.

avatar

до попереднього коментаря

28 червня 2016 21:47

Ригівська баба, геть з телекомпанії. Люстрацію їй скоро АТОвці влаштують. Вихваляля Кучму, не вигнали, вихваляля Ющенка, прос... країну, не вигнали, прохваляла Януковича, і ще не люстрували Годнюк! Напевно вже пора!

avatar

ТВА

28 червня 2016 21:48

Есть в кацапстане тролли Ольгинские (от названия жилого массива Ольгино), а у нас своего разлива- ОльКинские, кстати че-то от коней у нее есть и в фамилии и в физиономии, но Лавров может на конкурентшу обидеться.

avatar

Сева Проспектовский

28 червня 2016 21:55

НУ ВИ ТУПІ-І-І-І-І, у вас ще й гумором повна лажа, вона ще й у комсомолі була й піонерський значок носила, на пожиттєве тягне.

розкажіть краще кого вихваляє ТВА, а .......?

avatar

до ТВА

28 червня 2016 22:02

Точно Тащук ставленик ригів, йога Гонца ще за ручку в садочок водив, а Янукович на повноліття прислав кражену пижикову шапку. І це в той час , коли маленька дівчинка Оля недоїдала, а бомбони бачила лише на свята. Час розплати настав

avatar

в дурдомі

28 червня 2016 22:10

Ніколи не думав, що наших героїчних хлопців, наших АТОшників, будуть використовувати як сліпих цуценят такі погані люди. Хлопці відкрийте очі, хто ця кобевко, як на вашому горбу малишевській вилізає. Хлопці потім соромно буде, люди ж все бачать.

avatar

Віктор Семенко

28 червня 2016 22:40

Для тебя , грамотей,слово "нонсес"будет - "отсос".Иди грамоту учи,лапоть.И не прикрывайся народом,крикуны смердючие!

avatar

Народу

28 червня 2016 22:55

Спектакль абсурда! Команда псевдореформаторов пробивает себе дорогу зубами, локтями, проплаченными статейками и т.д., подключая все возможные рычаги воздействия. Они реально понимают, что если сейчас не вскочат на посады, то больше им ничего не светит! Выборы не за горами, до осени 17-го нужно успеть все порешать. Сейчас сессия их единственный шанс. А там подключат $ (которых у них якобы нет :), админресурс и прочии рычаги чтобы добиться своего. Еще никогда, ни про одной власти так нагло не решали СВОИ шкурные вопросы члены комиссии! 

avatar

Да уж!

29 червня 2016 07:29

Прочитав про те, що Оля Крбевко відмовилася від посади Андрієць і Ушакова. Вона це зробила публічно чесно і сміливо. Мені соромно за те, що я раніше писав про неї. Дійсно Оля розпочала велику боротьбу з медичною мафією. Вона пройшла Майдан Гідності і дорови війни. Бачила смерті і кров своїх колег, воїнів. І зараз робить свою справу чесно, відкрито і безкомпромісно. У цьому її підтримують люди. І я також

avatar

123

29 червня 2016 08:57

а хто їй пропонував ті посади. смішно. І страшно коли прикриваючись майданом, ато такі псевдореформатори будуть при владі. Гнати їх в шию доки не пізно. А Майдан ми всі пройшли і кров і смерть бачимо щодня ібільше ніж п Малишевський і Кобевко. Але ніхто більше не піариться цим -тільки вони. І ніхто не руйнує того що працює попри нестачу коштів. Та всім лікарям легше було б щоб ліки були безкоштовні в аптеці і щоб не думати цей чоловік заможній може купити такі препарати а цей не зможе тому призначу такі. А медсестри не будуть ходити та просити в інших пацієнтів по ампулі ліків щоб поділилися з тими хто немає за що купити. Але цього не буде. І тут тільки воля держави або фінансувати те що задекларовано в конституції або зробити зміни що безплатною задекларованою конституцією може бути тільки невідкладна допомога, допомога дітям. І створити ринок страхових медичних фірм які власне і будуть здійснювати контроль роботи лікарів чи правомірним було те чи інше лікування. Але для цього всього потрібні високі фахові здібності чого ні в п Кобевко ні в Малишевського нема.

avatar

123

29 червня 2016 09:20

О каких деньгах Вы говорите? Оля открыто заявила, что нечего говорить о деньгах, руководить можно и без денег ))) А я бы ей дал поруководить, но не сразу областной, а каким-то закладом поменьше, пускай покажет свои сверхспособности. А если откажется, значит все это пустая болтовня и отсутствие желания хоть малейшей ответственности. 

avatar

К 123

29 червня 2016 09:46

С ФАПа например.

avatar

Муля Черновицы

29 червня 2016 10:22

Да. А с чего сразу в князи? Пусть опыта наберется. А то "я видела кровь" это не аргумент для хорошего организатора. 

avatar

К Муле

29 червня 2016 11:47

Ви не заводіть рака за камінь. Ви прямо відповідайте, чого риг Гайнічеру вирішує, які кандидатури розглядати, а які ні? Крапка!

avatar

Болтунам

29 червня 2016 13:54

Вы лучшие скажите, что ваш майдан сделал хорошего для людей, кроме тотального обнищания населения, разгула преступности, повышения цен, роста конрабанды, полной остановки работы промышленности? Відповідайте! Крапка! 

avatar

Зашореным

29 червня 2016 16:29