Сесія Чернівецької обласної ради з рекордною кількістю питань може відбутися вже найближчим часом, - Іван Мунтян

Сесія Чернівецької обласної ради з рекордною кількістю питань може відбутися вже найближчим часом, - Іван Мунтян

21.07.2020, 12:58

Про це у коментарі журналістці Галині Єреміці повідомив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. 

За його словами, тривала перерва у роботі депутатського корпусу була викликана епідемією коронавірусу, внаслідок чого в країні було оголошено карантин. 

Наразі 22 липня має відбутися засідання колегії Чернівецької обласної ради, на якій планують розглянути всі організаційні питання. 

Про це пише www.buknews.com.ua

- Думаю, що цього разу буде не так, як трапилося минулого разу, коли депутати не зібралися на засідання, - сказав Іван Мунтян. - За кілька місяців перерви у роботі накопилася рекордна кількість питань, які необхідно розглянути. Вже зараз на сайті оприлюднено понад вісімдесят проектів рішень, які потребують рогляду. І це ще без тих питань, які ще не розглянули на комісіях обласної ради. Можливо, загальна кількість перевищить сто питань. Але ми відберемо з-поміж них ті питання, які потребують першочергового розгляду. Решту доведеться відкласти на наступну сесію. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Чернівецької обласної ради розповів, коли депутати голосуватимуть за недовіру голові Чернівецької ОДА

Водночас Іван Мунтян відмовився коментувати інформацію про те, нібито значна частина депутатського корпусу Чернівецької обласної ради перехворіла на коронавірус, як неетичну. Проте підтвердив, що такі випадки були не тільки в обласній раді, але й в інших органах влади. 

1