Сергій Качмарський звернувся до Каспрука, Продана і Наталі Якимчук підняти питання стану дитячих майданчиків у Чернівцях

Сергій Качмарський звернувся до Каспрука, Продана і Наталі Якимчук підняти питання стану дитячих майданчиків у Чернівцях

17.07.2017, 22:50

Сергій Качмарський («Побратими України»): «Діти – це наше майбутнє», тоді чому міська влада та депутати закривають очі на жахливий стан дитячих майданчиків у нашому місті. Кожний третій потребує заміни або часткової реконструкції.

 Крім політичної діяльності, я займаюсь багатьма громадськими проектами. Один із них – це проект «Мій майданчик». Головна ціль даного проекту – це те, щоб в кожному дворі у малечі був свій повноцінний дитячий майданчик. Міська влада передбачила їх в кожному мікрорайоні нашого міста.

Але що є насправді?

Кількість новобудов у нашому місті стрімко зростає, тут все значно простіше : будівельна компанія завжди в нових будинках при їх здачі будує нові та сучасні дитячі майданчики (це заздалегідь заплановано в будівельному проекті). Але що робити з іншими мешканцями нашого міста, які живуть в своїх будинках по 20-30 років? За такий тривалий час більшість майданчиків або знищено або знаходяться в аварійному стані.

Є ще виключення – це вибори в міську раду.

Завдяки деяким депутатам у місті з’явились нові та сучасні дитячі майданчики, але лише на їх виборчих округах. Але, на жаль, для мешканців міста вибори не так часто та і депутатів таких залишилось одиниці.

Потрібно все брати у свої руки та в руки громади, надіятись на когось і на щось досить безглуздо. Я почав з району, де виріс і прожив вже майже 30 років – це бульвар Героїв Крут, вул. Ентузіастів, вул. Південно-Кільцева. За весь період нашого проекту було встановлено 12 нових лавиць та 3 дитячих пісочниці, пофарбовано 2 майданчики, встановлено 3 комплекти спортивного інвентаря. Люди, які підтримують мій проект подарували вже дві пари футбольних воріт (перша була встановлена в Садгорі, друга буде встановлена за адресою вул. Головна 216).

Багато людей під час монтажних робіт підходять, дякують нам і пропонують по можливості свою допомогу. Посмішки малюків - це найкраща подяка за нашу працю.

Найближчим часом плануємо подарувати ще один спортивний майданчик молоді нашого міста за адресою вул. Черняховського та створити «зону відпочинку» в парку ім. Шиллера. Нещодавно до мене звернулися мешканці вул. Героїв Майдану 77. В їхньому дворі розміщений великий дитячий майданчик. Ще в травні цього року мешканці неодноразово повідомляли владу, що великий баскетбольний щит разом із металевою конструкцією впав на землю (добре, що в той час не було поряд дітей). Пройшло 3 місяці – реакції нуль. Я особисто відвідав даний майданчик – ситуація жахлива : зламані лавиці, понівечені столики, деформовані дитячі гойдалки (одна із них може просто розсипатись – буде біда), баскетбольний щит досі на землі. Картина не досить гарна, ми своїми силами не зможемо допомогти відновити майданчик.

Звертаюсь до нашої влади : мера Олексія Каспрука та Василя Продана «Рідне місто», до Наталії Якимчук «БПП». Підніміть це питання на сесії міської ради, створіть комісію, нехай депутати проголосують по совісті. Громада міста буде Вам дуже вдячна за вирішення даної проблеми. Ми – народ, а Ви – влада, але не забувайте, що обирали Вас саме ми. Працюйте на благо міста Чернівці і громада міста завжди буде з Вами!    

Сергій Качмарський 

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1


КОМЕНТАРІ (1)

хімік, твою підтримку ми побачили на виборах, може досить, це не твоє! Іди качай мозок

avatar

Юра

19 липня 2017 10:25