Сергій Качмарський: «Закликаю державу підтримувати молодих спортсменів, можливо серед них є майбутні чемпіони»

Сергій Качмарський: «Закликаю державу підтримувати молодих спортсменів, можливо серед них є майбутні чемпіони»

18.01.2017, 21:11

Рік лише почався а в нас вже перші змагання.

З 21 по 24 січня в Коломиї пройде чемпіонат України з пауерліфтингу серед юнаків дівчат юніорів та юніорок.

Нашу чернівецьку команду буде представляти 6 спортсменів: Цікул Аліна( КМСУ), Дем’ян Зіна (КМСУ), Долгий Едгар (МСУ),  Осіпова Катерина, Кукуляк Яна, Кініщук Ростислав. Ми плануємо, що всі шестеро спортсменів поповнять нашу скарбничку шістьма золотими медалями.

В період з 24 по 28 січня в м. Коломия відбудеться другий етап чемпіонату України – з класичного жиму штанги лежачи без екіпірування. Нашу команду представлять 14 спортсменів. Особливо хотів би відмітити Білоусову Тетяну( МСМКУ), тренер якої Ізосімов Сергій. Нагадую, що в 2016 році Тетяна,  двічі виборювала призові місця (друге і третє місце) на чемпіонатах світу. Також, приємною новиною для мене було те, що вона ввійшла в десятку кращих спортсменів Чернівецької області за 2016 рік.

Вже більше двох років я особисто за свої кошти виплачую стипендію нашій майбутній буковинській чемпіонці, не побоюся сказати можливо навіть олімпійській - Цікул Аліні (тренер Крушельницький Володимир). Крім пауерліфтингу, вона ще займається важкою атлетикою - олімпійським видом спорту. Аліні виповнилося лише 15 років, а вона вже може сміло змагатися з набагато старшими від неї спортсменками. Останній її  результат в присіданні зі штангою було 120 кг. (вага Аліни 55 кг.)

Бажаю всім нашим буковинським спортсменам успіху та  вибороти на чемпіонаті України якомога більше медалей.

Нагадую, що 18-19 лютого пройде Чемпіонат Чернівецької області з пауерліфтингу. Приходь та перемагай!

1