Сергій Качмарський: Я горджусь тим, що в нашому місті живуть такі люди (сім’я Качор передала на благодійність 15 тисяч пар дитячого та підліткового взуття)

Сергій Качмарський: Я горджусь тим, що в нашому місті живуть такі люди (сім’я Качор передала на благодійність 15 тисяч пар дитячого та підліткового взуття)

20.07.2016, 00:15

Нещодавно Сергій Качмарський, голова ЧОО ПП «АВТО-МАЙДАН» повідомив на своїй сторінці в мережі Facebok про те, що сім’я чернівчан Качор передала на благодійність 15 000 пар дитячого, підліткового та дорослого взуття. За його словами, на сьогоднішній день це рідкість, адже не всі, хто має можливість, спроможні зробити щось подібне. Так, про те, що сім’я планує зробити таку добру справу, Сергій дізнався від директора модельного агентства «ШоуТайм» Ліни Ільніцьої, котрій, в свою чергу, дану інформацію надала одна з її підопічних, Олександра Кірик. Благодійники спочатку повідомляли про те, що у них орієнтовно є близько тисячі пар взуття, та автомайданівці разом із Ліною, та представниками обласної організації Товариства Червоного Хреста прибули на місце – зрозуміли, що його там значно більше.

 «Повірити в те, що хтось може ось так просто надати таку величезну допомогу на благочинність у наш час значно важко. Я дуже вдячний даній сім’ї, адже вони своїм вчинком ощасливлять сотні діточок з інтернатів і малозабезпечених сімей! Це просто неймовірно, та вони просто взяли, і віддали 15 000 пар взуття. П’ять разів ми завантажували автомобіль ЗІЛ коробками, і відвозили їх на склад Червоного Хреста. Всі попрацювали на славу. Вже в найближчий час Ліна Ільніцька та Мирослава Островецька, голова Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста, передадуть взуття тим, кому воно необхідне. Ще раз хочу сказати велике дякую людям, котрі зробили цю добру справу, а саме Олегу, Роману, Ірині, Валентині та Владиславу Качор. Саме вони надали взуття. Благодійники навіть відмовились дати інтерв’ю з цього приводу телеканалу «Чернівецький промінь», сказавши, що вони це зробили не для піару, а від чистого серця. Ще раз Вам низький уклін від всіх чернівчан за Ваш благодійний вчинок» - розповів Сергій Качмарський.

1


КОМЕНТАРІ (4)

що ви безстидники  ПІАРитеть цею гуманітаркою? яка ганьба оцей ПІАР! ви ж тупі і дурні думаєте що за цей ПІАР вас виберут в депутати???

люди схаменіться! зробили щось для дітей то закрийте собі рота а не ПІАРтеся на гуманітарній допомозі яка з закордну йде не розмитнини. Місто мале як і область вже всі про все знают. ПОЗОР!

avatar

Славік

20 липня 2016 10:11

Да не стать им никогда депутатами,предедущие виборы тому подтверждение.

avatar

20 липня 2016 11:12

 О зміюки укропівські зашипіли!!!Ко і Ма вам скоро кінець!

avatar

Сергій

20 липня 2016 11:59

та ото і воно що не стати! а під шумок таких гуманітарок вони на кордонах женутБЕЗ РОЗМИТНЕННЯ ТОНИ ТОВАРУ! точно що позор і ганьба

avatar

до 20 липня 2016 11:12

20 липня 2016 13:39