Сергій Качмарський: 'Владі та політикам не потрібно забувати про проблеми людей похилого віку'

Сергій Качмарський: "Владі та політикам не потрібно забувати про проблеми людей похилого віку"

11.03.2017, 18:02

В п'ятницю, 10 березня, з черговим візитом ,,милосердя" навідались  до геріатричного пансіонату розташованого за адресою вул.І.Підкови 13. На даний момент в пансіонаті проживає 165 людей похилого віку. Більшість з них це одинокі дідусі та бабусі, майже 30 лежачих інвалідів! Вже більше двох років, як ми взяли шефство над пансіонатом та його мешканцями. За цей період ми допомогли з ремонтом приміщень, подарували нові меблі, організовували музичні концерти, проводили масові "суботники" з прибирання тереторії пансіонату, кожного місяця вітаємо іменинників.

Ось і цього разу вирішили привітати бабусь та дідусів із святом. 28 іменинників  отримали подарунки  та наші  теплі привітання. Засоби гігієни, печиво, цукерки, сік, одяг. Цього разу в акції взяли  участь спортсмени-пауерліфтери ,,ФПЧО", серед них троє МСУ, двоє КМСУ! Гангур Денис планує цієї осені встановити новий світовий рекорд в становій тязі, а це не мало 340кг!!! Представники нової політичної сили ,,Побратими України"  та лікарі з ГО,,Буковинська медична громада".

Окрема подяка  начальнику ГУНП в Чернівецькій області Пілігріму Сергію Вікторовичу  за надану допомогу.

Найближчим часом плануємо провести прибирання тереторії пансіонату. В акції візьмуть участь спортсмени, студенти, представники поліції, військові ,,побратими". Творимо добро разом!!!

1


КОМЕНТАРІ (1)

Похвально, що тим людям приділили увагу, бо то дуже депресивна точка. Медперсоналу мало, лікування майже на нулі. Процвітають крадіжки. Хворі в хворих крадуть, а чи й персонал відзначається?

avatar

міхал

13 березня 2017 19:31