Сергій Качмарський: «Творимо добро разом! – Святий Миколай завітав до маленьких онкохворих діток»

Сергій Качмарський: «Творимо добро разом! – Святий Миколай завітав до маленьких онкохворих діток»

20.12.2016, 01:03

 Всі ми в дитинстві вірили в Святого Миколая і з нетерпінням очікували на це свято щоб загадувати бажання. Вже на протязі трьох років ми навідуємося до наших маленьких друзів – онкохворих діток, що перебувають на лікуванні в Чернівецькій обласній дитячій клінічній лікарні, яка розташована за адресою: м.Чернівці, вул.Руська, 207 А. На даний момент, як повідомив Михайло Гнатюк – завідувач відділення кардіоонкогематології Чернівецької обласної лікарні, на лікуванні перебувають майже 40 маленьких пацієнтів.

Сьогодні ми влаштували діткам велике свято: солодощі, соки, іграшки, канцелярські товари та великі пухнасті ведмежата( які вже являються нашою особистою візитною карткою) – все це було передано маленьким діткам. Найкращою подякою для нас були їхні щирі, сповнені радістю дитячі посмішки. Сподіваємось на те, що завдяки сьогоднішньому святу дітки повірять що мрії все ж таки збуваються.

Висловлюю подяку всім, хто приєднався до сьогоднішньої акції:

Спортсменам ФПЧО – Середа Вадим

                                        Ревак Олексій

                                         Максимчук Павло

                                        Чеботар В.В.

                                        Сім’ї Толошняків - Радиславу та Наталії

                                        Олені Бесединській (ГО «Буковинська медична громада»)

Я радий, що представники вищих щаблів влади не залишаються байдужими до проблем онкохворих дітей. Так, під час нашого останнього візиту, медперсонал відділення повідомив нас про потребу в новій пральній машині. Я особисто звернувся  до начальника Головного Управління Національної поліції в Чернівецькій області - Пілігріма С.В. і повідомив про потребу, в результаті чого через декілька днів питання було вирішено. Працівники Чернівецької митниці ДФС також зробили сьогодні свій внесок – подарували діткам нову газову плиту.

Ми бажаємо діткам та їхнім батькам щоб усі негаразди та біди залишилися в старому році , а в новому році щоб всі мрії збулися. Творимо добро разом!

1