Сергій Качмарський: Результат діяльності громадського проекту 'Ні наркотикам!'

Сергій Качмарський: Результат діяльності громадського проекту "Ні наркотикам!"

24.11.2016, 16:44

За останній місяць, завдяки роботі громадського проекту «НІ» НАРКОТИКАМ,  було встановлено три адреси де виготовляли та розповсюджували наркотичні речовини.

На адресу ГО надійшли дві колективні заяви від мешканців даних будинків. У першому випадку звернення, йшлося про велику кількість використаних шприців, які систематично почали знаходити на території дитячого майданчика, раніше подібного не було. Отож, мешканці дійшли висновку, що поруч з’явилася «точка» де виготовляють наркотики.

У другому випадку  люди помітили підозрілих осіб, які майже кожен вечір з’являлися у їхньому під’їзді у стані наркотичного сп’яніння та залишали пособі велику кількість використаних шприців. Всі факти підтверджували їхні здогадки.

 Отриману інформацію ми передали Олександру Божеку – начальнику відділу протидії наркозлочинності Національної Поліції України в Чернівецькій області. Результатом нашої роботи протягом місяця стала ліквідація трьох наркопритонів, а це десятки врятованих людських життів.

Наша робота продовжується, сьогодні на території вулиці Руської 267, 265, 361, 270 активісти організації розповсюдили продукцію з телефоном  гарячої лінії. За цим номером (095-363-74-22) кожен має можливість анонімно залишити інформацію, яка буде передана поліцейським  для подальшої детальної перевірки. Побороти це зло ми зможемо лиши завдяки спільній співпраці  громади нашого міста та правоохоронців.

Також, особисто висловлюю подяку начальнику ГУМП в Чернівецькій області, генералу Пілігріму Сергію Вікторовичу за розуміння та підтримку громадського проекту «НІ» НАРКОТИКАМ!

1