Сергій Качмарський: «Прийди та подаруй дитині свято!»

Сергій Качмарський: «Прийди та подаруй дитині свято!»

30.11.2016, 20:25

         Наближається  найзагадковіше, найбажаніше, найкраще дитяче свято. Кожен з нас ще маленьким хлопчиком або дівчинкою, чекав цього дня, коли Святий Миколай принесе вночі під подушку подарунок. Часи змінюються, зараз діти просять в Святого Миколая аби подарував їм планшети та мобільні телефони, а в роки мого дитинства –  це були мандарини та солодощі, і я був тоді найщасливішою дитиною у світі, я вірив  у диво.

         Вже майже два роки я займаюсь благодійними справами. Цього року доля мене звела з маленьким янголятком Павликом, ми зробили все, щоб врятувати його від важкої хвороби, але доля була невблаганною. Зупинилась життєва мить Павлика і Святі янголи забрали його у вирій світлої вічності.   Плакали всі: дорослі чоловіки, які ніколи не показують сліз, жінки, діти, навіть небо плакало того прощального дня…

         Але життя продовжується, є дуже багато дітей, які потребують людського тепла та допомоги. Світ не без добрих людей, об’єднавшись разом ми вирішили втілити дитячі мрії в життя.  Плануємо відвідати обласний спеціалізований дитячий будинок «Сонечко» розташований за адресою: вул. О.Щербанюка ,2, де  двадцять троє  дітей віком від півтора до чотирьох  років отримають від Святого Миколая подарунки. Також, обов’язково навідаємося до маленьких пацієнтів дитячого кардіоонкогематологічного відділення Чернівецької обласної  дитячої клінічної лікарні, розташованої за адресою: вул. Руська, 207 А,  де 32 дитини віком від двох до чотирнадцять років чекають на наші подарунки.       

Також, як голова ФПЧО, я пообіцяв фінансово підтримати проведення змагань з пауерліфтингу між вихованцями ДЮСШ в місті Чернівцях  віком від дванадцяти до шістнадцяти років. Кубки, медалі та солодкі призи чекають на переможців.

Нехай в цей день Святий Миколай здійснить мрії дітей і вони повірять в чудо.

Творімо добро!

Прийди  та подаруй  дитині свято!

1