Сергій Качмарський: порушив закон – відповідай, як всі, навіть якщо ти – поліцейський

Сергій Качмарський: порушив закон – відповідай, як всі, навіть якщо ти – поліцейський

27.10.2016, 20:37

Нещодавно, а саме 17.09.2016р. на Буковині стався прикрий випадок. Старшим інспектором СБДР капітаном поліції Палавюком І. Ю. було складено адміністративний матеріал відносно інспектора патрульної поліції Лікар Уляни Дмитрівни за статтею 130 К.У.п.А. П. ч. 1 – це керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Її автомобіль ВАЗ 21099, номерний знак СЄ 1334 АН було зупинено в селі Малий Дихтинець Путильського району Чернівецької області.

Відносно даної громадянки сьогодні, 27.10.2016 року о 14:00 Путильським районним судом призначено чергове судове засідання щодо розгляду адміністративної справи.

 «Наша політична сила «АВТО-МАЙДАН» та всі небайдужі мешканці Буковини доводять до відома начальника патрульної поліції м. Чернівці Олега Петровича Йосипова, котрий завжди відстоює правду та говорить про те, що потрібно діяти в будь-якій ситуації згідно букви закону. Якщо порушив – то відповідай. В даному випадку ми хочемо бачити підтвердження його слів, та те, чи буде цей працівник після рішення суду, якщо буде доведено його вину, надалі працювати в патрульній поліції» - зазначає лідер місцевого «АВТО-МАЙДАНУ». 

1